Δείτε πώς οπαδός της Λίβερπουλ ξόδεψε 280.000 ευρώ για να γιορτάσει τον τίτλο (photo)

Ένας φίλος της Λίβερπουλ από την Ταϊλάνδη κουράστηκε να περιμένει πότε θα επαναρχίσει η Premier League και έστησε μόνος του παρέλαση για να γιορτάσει την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ναι μεν απέχει μόλις δύο τρίποντα για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο (εννέα ματς έχει να δώσει) και όλα δείχνουν πως η δράση θα επιστρέψει τον Ιούνιο, όμως αποδεικνύεται πως κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν να κάνουν τόση υπομονή για να πανηγυρίσουν.

Όπως για παράδειγμα ένας Ταϊλανδός επιχειρηματίας και οπαδός των κόκκινων, ονόματι  Kongkiat Inthraseesangwon, που μπούχτισε να περιμένει πότε θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και αγόρασε ένα καμιόνι για να οργανώσει την προσωπική του παρέλαση για να γιορτάσει για την επιτυχία του Κλοπ και των παικτών του.

Το καμιόνι ήταν φυσικά στα χρώματα της Λίβερπουλ και είχε το σήμα της ομάδας και τη φράση “You’ll never walk alone” στα πλάγια, ενώ όπως αποκάλυψε, το κόστος έφτασε στις 250.000 λίρες, ήτοι 280.000 ευρώ!

“Σκέφτηκα να αγοράσω ένα καμιόνι για να γιορτάσω μαζί με τους άλλους οπαδούς την επιτυχία στο πρωτάθλημα την ώρα που η ομάδα θα σήκωνε το τρόπαιο.

Έπειτα ήρθε η πανδημία, διακόπηκε η Premier League και αποφάσισα να γιορτάσω προκαταβολικά. Πιστεύω ότι άξιζαν τα χρήματα που δαπάνησα επειδή εάν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και αξίζουμε μία τέτοια γιορτή.

Επιπλέον, μετά από την παρέλαση, το καμιόνι θα το χρησιμοποιήσω για την εταιρία μου, οπότε δεν θα πρόκειται για ένα εντελώς περιττό έξοδο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τρελαμένος οπαδός της Λίβερπουλ με συνέντευξη που παραχώρησε στην “Mirror”.

To Top