Δείτε πώς παραιτήθηκε κλαίγοντας η Λιάνα από την πράσινη “Συμμαχία” (video)

Η φάρσα που προσπάθησε να κάνει η εκπομπή «Συντέλεια» του ΣΚΑΪ στη Λιάννη Κανέλλη έγινε η αιτία να παραιτηθεί από την «παναθηναϊκή Συμμαχία». Με ανακοίνωση που εξέδωσε, απευθύνεται προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, και τονίζει πως με την αποχώρησή της δεν θα έρθει και η συντέλεια του Παναθηναϊκού.

“Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ,
Προφανώς δεν μπορώ να παραμείνω μέλος του σωματείου σας. Υποβάλλω την παραίτησή μου, με επίγνωση ότι δεν θα έλθει δα και η συντέλεια, δια της απουσίας μου,να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας για τον αγαπημένο μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Καλή επιτυχία απόψε και συνεχώς στην ομάδα μας.
Λιάνα Κανέλλη
Βουλευτής ΚΚΕ Α΄
Αθήνας.(κατά τη βούληση των ψηφοφόρων)

Παναθηναϊκός. Πάντα. Κατά τη δική μου βούληση και ψυχή», αναφέρει η ανακοίνωσή της.
Το επεισόδιο με την Κανέλλη

Το πρωί, η Κανέλλη, ξέσπασε σε λυγμούς και αναφιλητά κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σκάι, αντιδρώντας σε μία -όπως απεδείχθη ατυχή- φάρσα που προσπάθησαν να της στήσουν οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Συντέλεια».

Το περιστατικό συνέβη στο διάλειμμα της εκπομπής, το οποίο, προφανέστατα λόγω της έντονης αντίδρασης της βουλευτού, διήρκεσε περισσότερα από 10 λεπτά ώστε η Λιάνα Κανέλλη να μην υλοποιήσει οριστικά την απόφασή της να αποχωρήσει διαμαρτυρόμενη.

Μετά το τέλος του επεισοδιακού διαλείμματος, η παρουσιάστρια της εκπομπής Πόπη Τσαπανίδου ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι είχε μεσολαβήσει και ζήτησε συγγνώμη από την προσκεκλημένη της διευκρινίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλει.

Η Λιάνα Κανέλλη, ξεσπώντας σε κλάματα, εξήγησε ότι υπέστη σοκ όταν είδε δημοσιογράφο της εκπομπής «Συντέλειας» να την περιμένει έξω από το στούντιο φορώντας γάντια του μποξ και με σκοπό να της «κάνει πλάκα» για το περιστατικό του ξυλοδαρμού της από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

«Δεν μπορεί να γίνεται πλάκα και σάτιρα με τη βία, η άνοδος του φασισμού δεν σηκώνει τέτοια αντιμετώπιση», είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής στη γοερή της διαμαρτυρία.

ΚΚΕ: Δεν προσφέρεται για φάρσες

«Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το ‘αστείο’ σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του Σκάι. Το γεγονός δείχνει ότι ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους. Ακόμα χειρότερο είναι αν έχει γίνει και παρόλα αυτά λανσάρεται ως αστείο»«, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος για το επεισόδιο.

To Top