Δείτε πώς χτύπησε σαν… νίντζα η Ιαπωνία και «καθάρισε» την επιπόλαιη Γερμανία! (video)

Η Γερμανία προηγήθηκε στο 33’, είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη αλλά δεν «καθάρισε» την Ιαπωνία κι εκείνη την… πλήγωσε κάνοντας απίστευτη ανατροπή (2-1) με γκολ των Νυτοάν και Ασάνο, που μπήκαν αλλαγή!

Σπουδαία νίκη και μάλιστα… α λά Γερμανία για την Ιαπωνία, η οποία κέρδισε με 2-1 και ανατροπή, βάζοντας φωτιά στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ με το… καλημέρα!
Τα «πάντσερ» προηγήθηκαν με πέναλτι του Γκιντογκάν στο 33’, είχαν δύο δοκάρια με τον Γκνάμπρι στο 47ο και τον σκόρερ στο 60ο λεπτό.
Ωστόσο, η χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά βρήκε τις λύσεις και με τους Ντοαν-Ασάνο να έρχονται από τον πάγκο, σκόραραν δις σε επτά λεπτά (76’-83’), για να πετύχουν τη νίκη-έκπληξη, βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα…

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Γερμανία (Χάνζι Φλικ, 4-2-3-1): Νόιερ, Ζίλε, Ρίντιγκερ, Σλότερμπεκ, Ράουμ, Κίμιχ, Γκιντογκάν (67′ Γκορέτσκα), Γκνάμπρι (90′ Μουκόκο), Μίλερ (67′ Χόφμαν), Μουσιάλα (79′ Γκέτσε), Χάφερτς (79′ Φίλκρουγκ).
Ιαπωνία (Χατζίμε Μοριγιάσου, 4-2-3-1): Γκόντα, Χ. Σακάι (75′ Μιναμίνο), Γιοσίντα, Ιτακούρα, Ναγκατόμο (57′ Ασάνο), Εντο, Τανάκα (71′ Ντοαν), Γ. Ίτο, Καμάντα, Κούμπο (46’ Τομιγιάσου), Μαέντα (57′ Μιτόμα).

To Top