ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεδομένο το ενδιαφέρον Κάλας – Μπαράζ συναντήσεων Οικονόμου με Καλαϊτζίδη, Γρόλλιο, Φωτιάδη

Ο Άρης μπήκε και επίσημα σε ένα σημαντικό δεκαήμερο, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να εμπλακεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα καλείται μέχρι τις 10 Ιουλίου να ανοίξει τα χαρτιά του, μέσα σε αυτήν την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για όλη τη χώρα.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον της οικογένειας Καλαϊτζίδη. Ο Άλεξ Κάλας, τόσο ο ίδιος, όσο και μέσω του αδελφού του και προπονητή του Άρη, έχουν ξεκαθαρίσει στον πρόεδρο του ΑΣ Άρης Τάσο Οικονόμου τη θέληση να συνεχίσουν στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό τις τελευταίες μέρες υπήρξε μπαράζ συναντήσεων παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη, του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, του Όμηρου Φωτιάδη (βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στο στενό περιβάλλον του κιτρινόμαυρου προπονητή) και του νομικού Χρήστου Γρόλλιου, με θέμα τον τρόπο δράσης μέσα στις επόμενες μέρες.

Όπως τονίστηκε και καταγράφηκε και στην ανακοίνωση του ΑΣ στόχος είναι “ο Άρης να είναι έτοιμος στη νέα αγωνιστική περίοδο και να μην τρέχει την τελευταία στιγμή…”. 

To Top