Δεκάρι και φορ πάντα στα “θέλω” του Άρη

Η μεταγραφή του Μπράμπετς δεν θα είναι η τελευταία για τον Άρη. Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με δεκάρι και επιθετικό ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή δυναμική περίοδο στο κομμάτι των μεταγραφών.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ο οποίος μαζί με τον Μπερτόγλιο θα «καλύψουν» τη θέση, όπως επίσης και στην απόκτηση ενός επιθετικού που μαζί με Καμαρά και Μάνο θα αποτελούν τα τρία “όπλα” στα χέρια του Άκη Μάντζιου, μιας και για την ώρα ο Μήτρογλου δεν υπολογίζεται και θα πρέπει ο ίδιος να… γυρίσει το χαρτί της επιστροφής του.

Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνουν επιλογές από την αγορά των ελεύθερων. Εκεί όπου υπάρχει χρόνος, μιας και αυτοί που θα μείνουν χωρίς συμβόλαιο ο Άρης μπορεί να τους αποκτήσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά… λαβράκια έμπειρων ποδοσφαιριστών που κάνουν κλικ στον Θόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν την καλύτερη επιλογή.

Τέλος μην ξεχνάμε ότι στον Άρη έχουν το μυαλό τους και στο CAS και το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή να βγει απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι.

To Top