ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεκέμβριος, ο μήνας του φετινού στόχου και της κρίσης των παικτών…

Μία σημαντική πρόκληση έχουν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές του Άρη τον μήνα Δεκέμβριο, καθώς οι εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές μέχρι την διακοπή για τις γιορτές και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου θα κρίνουν πολλά…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Εκτός από την ιδιαίτερα σημαντική κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο Άρης υποδέχεται τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, εντός με τον Παναιτωλικό και ολοκληρώνει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στις 23 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη.

Πέντε αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά, τόσο ως προς τον στόχο της ομάδας, όσο και για την κρίση πολλών παικτών, από τη στιγμή που πλησιάζει το μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ξεκαθαρίσει πως επιθυμούν φέτος την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού “εισιτηρίου” και ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων σε αυτή τη σειρά των αγώνων θα τους βοηθήσει να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να έχουν το πάνω χέρι με την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Κάθε μία αναμέτρηση κρύβει δυσκολίες, όμως ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του οφείλουν να βρουν τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί άμεσα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Συν το γεγονός πως αποτελεί σειρά αγώνων… αποδείξεων για αρκετούς παίκτες του Άρη που μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις του.

Παρεμβάσεις αν και ελάχιστες στο ρόστερ θα γίνουν τον Ιανουάριο, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση σε ορισμένες θέσεις. Ενδεχομένως να υπάρχουν και αποχωρήσεις, εφόσον κάποιοι δεν εκμεταλλευτούν τις τελευταίες τους ευκαιρίες…

To Top