ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεκαπενταύγουστος στο γήπεδο για τους κιτρινόμαυρους

Μετά το διήμερο ρεπό (Παρασκευή-Σάββατο), οι ποδοσφαιριστές του Άρη, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, ενώ σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, θα προπονηθούν και πάλι, καθώς απομένει λιγότερο από μια εβδομάδα για την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Η προπόνηση της Κυριακής ήταν απογευματινή, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τακτικής) και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θα ψάξει το… φάρμακο του αποκλεισμού σε νίκες εντός των συνόρων, όπου οι στόχοι είναι υψηλοί και για φέτος.

Μαζί με τους παίκτες, η… καυτή πατάτα βρίσκεται πλέον και στα χέρια του Χερμάν Μπούργος, ο οποίος από τα ματς της Ευρώπης καλείται να κρατήσει τα θετικά και κυρίως όσα που χρήζουν διόρθωσης, ώστε σταδιακά οι κιτρινόμαυροι να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Ολοι οι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού, με τον Ζερβίνιο να μπαίνει πλέον και αυτός στην εξίσωση.

To Top