ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: “Ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, ανακαλύπτουμε καινούριες πτυχές του εαυτού μας”

Μέρος σε τηλεμαραθώνιο πήρε ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, όπου μίλησε για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

«Είναι ιερός σκοπός και εύχομαι ο κόσμος να ανταποκριθεί. Οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί στις βόλτες τους. Αυτή την εβδομάδα με τα νέα μέτρα ο κόσμος προσαρμόστηκε. Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, πρέπει να μείνουμε σπίτι και να προστατέψουμε τον συνάνθρωπο μας. Οι ρυθμοί έχουν αλλάξει εντελώς. Όσο μπορούμε προσέχουμε τη διατροφή μας για να διατηρηθούμε στο επίπεδο που πρέπει. Αυτή την κατάσταση δεν την περιμέναμε, κανείς μας. Ανακαλύπτουμε καινούριες πτυχές του εαυτού μας», τόνισε στον Τηλεμαραθώνιο των ΠΣΑΠ και Gazzetta για την πρωτοβουλία αγάπης και τις σκέψεις του για τον κορονοϊό.

Στον Τηλεμαραθώνιο μίλησε και ο Άγγελος Χαριστέας:

Τις σκέψεις του για αυτές τις ημέρες και την πρωτοβουλία των ΠΣΑΠ – Gazzetta: «Καλησπέρα σε όλους. Το μυαλό μας τρέχει συνέχεια στους ανθρώπους που παλεύουν για να σώσουν ζωές, στους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους και στις οικογένειές μας. Είναι η πρώτη φορά που λέω το πως να βοηθήσω. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας. Τέτοιες ενέργειες μας φέρνουν πιο κοντά και στο πραγματικό νόημα της ζωής. Σίγουρα με την δική σας βοήθεια. Εμένα με προβληματίζει το θα γίνει μετά. Τώρα είμαστε στο κέντρο του προβλήματος. Αρχίσω να κάνω σκέψεις για το μετά. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι αλλά θα πρέπει να μάθουμε από αυτό που μας έτυχε. Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να βοηθάμε περισσότερο. Πιο προετοιμασμένοι, πιο υπεύθυνοι και πιο πειθαρχημένοι. Να μην κρυβόμαστε και να είμαστε εκεί για τον συνάνθρωπο».

Τον Δεληζήση και το εάν έχει εικόνα από Ολλανδία – Γερμανία: «Καταρχήν να πω ότι ο Γιώργος Δεληζήσης είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω συναντήσει ποτέ. Έχω ζήσει σε Ολλανδία και Γερμανία και έχω μάθει τον τρόπο ζωής τους. Μιλούσα σήμερα με Σουηδία και με προβλημάτισε ένας φίλος που μου είπε ότι είναι χύμα τα πράγματα. Δεν είναι Έλληνας. Είναι Σουηδός. Είχα μία βιντεοκλήση και με τον τεχνικό διευθυντή της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που ήταν πολύ προβληματισμένος. Γενικά πήραμε γρήγορα μέτρα και ο Έλληνας έδειξε πως βάζει την υγεία πάνω απ’ όλα».

To Top