ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: “Θα μπορούσε να είναι… 5-0! Οι βαθμοί που έχουμε δεν μας αρκούν”

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την αγχωτική νίκη του Άρη που θα μπορούσε να είναι… περίπατος, έκανε αναφορά στο ντεμπούτο του Τσιλιγγίρη αλλά και στην πορεία των κίτρινων μέχρι σήμερα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί. Το σκορ θα μπορούσε, εύκολα, να είναι και 5-0. Ετσι ειναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεχθηκαμε ένα τέρμα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα. Δώσαμε πολύ χώρο στον Αστέρα και είμαστε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα.

Για το ντεμπούτο του Τσιλιγγίρη είπε: “Αυτές είναι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα νέα παιδιά. Ο Μικρός άρπαξε την ευκαιρία, έκανε και μία επέμβαση στο τέλος, τον βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Μακάρι να έχει υγεία και θα τα πάει καλά”.

Για τα νεκρά διαστήματα της ομάδας σχολίασε πως “δεν έχω εξήγηση αυτή την στιγμή. Θα το δουλέψουμε και θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι με την ΑΕΚ, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας”.

Για τον στόχο του Άρη και την μέχρι τώρα πορεία υπογράμμισε: “Οι βαθμοί που έχουμε μαζέψει δεν μας αρκουν. Πιστεύω πως στα επόμενα τρία παιχνίδια πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον 7 πόντους, ώστε η ομάδα να παραμείνει ψηλά και να συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

To Top