ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεληζήσης: “Μίλησα με Άρη, οδεύω προς Θεσσαλονίκη…”

Λεπτομέρειες απομένουν όπως όλα δείχνουν για την σύναψη συμφωνίας ανάμεσα στον Άρη και τον Γιώργο Δεληζήση.

Ο 29χρονος αμυντικός μίλησε για τις προχωρημένες συζητήσεις με την κιτρινόμαυρη ομάδα και το «όχι» που είπε στην πρόταση ανανέωσης του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε στην απόφαση του, η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δεληζήσης στο FL News:

«Ισχύει το ενδιαφέρον του Άρη. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ήθελα πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα του Απόλλωνα, με τον οποίο είχα μια τελευταία επαφή και το πρωί της Παρασκευής. Μου έγινε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου μου, όμως δεν ήταν αυτή που ήθελα και περίμενα. Νομίζω, όμως, πως οδεύω προς Θεσσαλονίκη. Δεν έχει ξεκαθαρίσει 100%, όμως είμαι κοντά.

Φυσικά και στην απόφασή μου να αφήσω τον Απόλλωνα για τον Άρη παίζει ρόλο η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στην Θεσσαλονίκη. Όμως έτσι και αλλιώς ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει τεράστιο κόσμο. Θα έχει τον κύριο Μυροφορίδη, θα γίνουν και προσθήκες ποιοτικών παικτών, με τον Άρη να έχει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας. Πρέπει χωρίς αμφιβολία ο Άρης να επιστρέψει στην Super League.

Για να φύγω από τον Απόλλωνα της Super League και να συνεχίσω στην Stoiximan.gr Football League, το κάνω για μία ομάδα όπως ο Άρης, που δεν είναι για την Β’ Εθνική και πιστεύω πως μπορώ να κάνω υπομονή και σε ένα χρόνο η ομάδα θα βρίσκεται εκεί που της αξίζει».

To Top