ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεληζήσης: “Μας πείραξε η ήττα, καταστροφικός ο Γενάρης, στοχεύουμε τελικό, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας”

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη για την πρόκριση, την ήττα που γνώρισε το Σάββατο, αλλά και την συνέχεια της προσπάθειας του Άρη. Όπως είπε ο αρχηγός του Άρη: “Μας πείραξε η ήττα, καταστροφικός ο Γενάρης, στοχεύουμε τελικό, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας”.

Αρχικά υπογράμμισε ότι: ¨Μας πείραξε η ήττα στο προηγούμενο ματς, το σημερινό παιχνίδι ήταν μια άλλη διοργάνωση. Στοχεύουμε πλέον στον τείκό για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. τα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν πιο σοβαροί ανασταλτικά. Στο προηγούμενο παιχνίδι δείξαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί επιθετικά, στο δεύτερο όμως κάναμε κάποια λαθάκια που στοίχισαν. Αυτό έφερε και την ήττα.

Για το ματς με την ΑΕΚ: Θα το σκεφτούμε από σήμερα. Εφόσον ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον Αστέρα πλέον στρεφόμαστε εκεί. Πιο πριν δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε άλλο ματς, δεν γίνεται να έχεις να δώσεις αγώνα και να σκέφτεσαι ήδη το επόμενο. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό που παίζεις. Θα συγκεντρωθούμε ώστε να πάρουμε τους 3 βαθμούς με την ΑΕΚ.

Για τις ήττες του Άρη το 2021: “Δεν μας επηρεάζει μία ήττα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, είμαστε δεμένοι, αφήνουμε τα αρνητικά αποτελέσματα και προχωράμε. Κάναμε αρκετές ήττες εκτός προγράμματος. Ήταν ένας καταστροφικός Γενάρης. Αυτό μας άφησε αρκετούς βαθμούς πίσω. Θα θέλαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς, ώστε να πάμε όσο καλύτερα στα πλέι οφ. έχει πολλά παιχνίδια ακόμη, θα πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να παρουσιαστούμε και καλύτεροι στα πλέι οφ. ”

Για την παρουσία πολλών παικτών στο ρόστερ: “Το “πρόβλημα” το έχει ο προπονητής. Σίγουρα είναι δύσκολο να έχεις να διαλέξεις από καλούς παίκτες. Όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι σημαντικό το ροτέισον, ειδικά με α συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, με παίκτες που αξίζουν να παίζουν.

Για την κούραση: “Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν υπάρχει κούραση. Τα δίνουμε όλα για να κερδίσουμε. “

To Top