ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: “Μας ταρακούνησε ο κόσμος, μεγάλη ψυχολογική ώθηση από την νέα νίκη! Είμαι εδώ για τα δύσκολα” (video)

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την νέα νίκη του Άρη μέσα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Άρη: “Είχαμε μια σπουδαία νίκη από το προηγούμενο παιχνίδι και είχαμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ, μια και μείναμε πίσω στην βαθμολογία. Σήμερα τα καταφέραμε και πάλι και συνεχίζουμε…”

Ο “Δέλη” τόνισε ότι: “Ήμασταν κυρίαρχοι από την αρχή του παιχνιδιού, όλα τα παιδιά το πιστεύαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μας ταρακούνησαν κάποια πράγματα, σίγουρα και ο κόσμος, μαζευτήκαμε στα αποδυτήρια και κάναμε μια καλή κουβέντα. τώρα όλοι έχουν καταλάβει τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και κάθε Κυριακή θα δίνουμε το 100%. Μεγάλη ψυχολογική ώθηση από την νέα νίκη”.

Όταν ρωτήθηκε για τη φάση που δεν έδωσε πέναλτι στην προσπάθεια του ο Περράκης είπε ότι: “ήταν πέναλτι”, ενώ για τον ίδιο: “είμαι εδώ για τα δύσκολα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δεληζήσης:

“Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Ο Ατρόμητος προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα και ήθελε και αυτός τη νίκη. Εμείς από το προηγούμενο παιχνίδι που κάναμε μια σπουδαία νίκη, είχαμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκες. Δεν κάναμε ένα ξεκίνημα, όπως θα το θέλαμε. Σήμερα όμως πήραμε μια σπουδαία νίκη και συνεχίζουμε για το επόμενο”.

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια μετά την ισοφάριση του Ατρομήτου: “Νομίζω πως από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν κυρίαρχοι. Μια φάση μας έκανε ο Ατρόμητος και σκόραρε. Όλα τα παιδιά το πίστευαν και ήμασταν σίγουροι πως θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας για να πάρουμε αυτή τη νίκη.

Για το τι αλλάζει με τα θετικά αποτελέσματα: “Όταν έχεις θετικά αποτελέσματα, πάντα έχεις ψυχολογικό αβαντάζ. Προερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα. Μας ταρακούνησαν κάποια πράγματα, όπως ο κόσμος που ήρθε να μας μιλήσει. Μαζευτήκαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια και κάναμε σοβαρή κουβέντα. Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει πως είναι το πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε ένα πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Οι μικρομεσαίες ομάδες βάζουν δύσκολα στους μεγάλους. Βλέπουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα και πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Για την διπλή “απόκρουση” της φάσης πάνω στη γραμμή: “Έτυχε να ήμουν εκεί. Έβγαλα την πρώτη φάση και ενστικτωδώς ξάπλωσα. Ευτυχώς δεν μπήκε η μπάλα μέσα.

Για τη φάση που ζητάει πέναλτι: “Θεωρώ ότι είναι πέναλτι”

Για την πρώτη του φετινή συμμετοχή: “Εγώ περιμένω την ευκαιρία μου. Πάντα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, όπως κάνω τα τελευταία πέντε χρόνια.”

Για το ότι φωνάζει “παρών” στα δύσκολα: “Εγώ είμαι μόνο για τα δύσκολα”

 

To Top