ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεληζήσης: “Ομάδα της καρδιάς μου ο Άρης, τον κυνήγησε η διαιτησία – Ίσως στο μέλλον επιστρέψω από άλλο πόστο”

Για την ομάδα της… καρδιάς του, τον Άρη μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δεληζήσης φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3.

Ο πρώην αρχηγός των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων, στο ελληνικό στοιχείο που χρειάζεται στην ομάδα, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να προσφέρει μελλοντικά στην ομάδα από άλλο πόστο.

Σχετικά με το πως βλέπει την ομάδα και τι θεωρεί ότι δεν πήγε τόσο καλά αυτή τη σεζόν ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που την έχω στην καρδιά μου, την αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα. Συνδέθηκα με επιτυχίες και διακρίσεις, η ομάδα εξασφάλιζε κάθε χρόνο την έξοδο στην Ευρώπη. Παρακολουθώ τον Άρη και όποτε έχω χρόνο πηγαίνω και στο Βικελίδης. Θεωρώ ότι αυτό που κόστισε ήταν οι αλλαγές προπονητών. Το είχα πει και από την αρχή ότι ο Μπούργος δεν έπρεπε να παραμείνει στην ομάδα. Επίσης αυτό που με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι δεν έχει το ελληνικό στοιχείο η ομάδα. Όλες οι ομάδες και κυρίως οι μεγάλες θα πρέπει να έχουν το ελληνικό στοιχείο μέσα προκειμένου να τονίζουν κάθε φορά στους ξένους παίκτες τι εστί Άρης και να πονάνε τη φανέλα. Σίγουρα τον έχει αδικήσει και η διαιτησία φέτος γιατί ο Άρης έχει αξιόλογους παίκτες και πολύ ποιοτικούς».

Για το αν σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του και αν σκέφτεται κάποιο πόστο στους κιτρινόμαυρους είπε: «Βαδίζω στα 36 νιώθω πολύ καλά. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μου. Θα παίζω ποδόσφαιρο όσο μπορώ να ανταποκρίνομαι σε υψηλό επίπεδο. Όσον αφορά αν θα γυρνούσα στον Άρη αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας και ειδικά με τον κύριο Καρυπίδη με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις.

O πρώην αρχηγός του Άρη και νυν της Νίκης Βόλου, μίλησε και για την τωρινή του ομάδα.

Δείτε εδώ:

To Top