ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεληζήσης: “Ο Άρης έχει εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις και κάθε χρόνο είναι στην Ευρώπη” (video)

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (0-3) κάνοντας λόγο για εδραίωση της ομάδας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Παράλληλα τόνισε πως κάθε χρόνο ο Άρης βρίσκεται στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του αλλά και στις αλλαγές που έχει φέρει ο Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Άρης εδώ και τέσσερα χρόνια έχει εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Βλέπετε ότι κάθε χρόνο η ομάδα στοχεύει ψηλά. Κάθε χρόνο είμαστε στην Ευρώπη. Σίγουρα μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση μας. Εγώ προσωπικά θα ήθελα επειδή είμαι και ο πιο παλιός στην ομάδα να παίξουμε έναν τελικό Κυπέλλου” δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με το μέλλον του και αν τον βρει στον Άρη απάντησε: “Δεν το γνωρίζω. Θα δούμε. Εγώ θέλω να μείνω. Να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη εάν αυτό είναι εφικτό. Από κει και πέρα είναι απόφαση της διοίκησης και του προπονητή. Θα δούμε”.

Για τον Χερμάν Μπούργος τόνισε: “Η ομάδα στοχεύει πάντα ψηλά. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Θα ήταν κρίμα να πάει στράφι αυτή η χρονιά. Σίγουρα είναι ένας προπονητής που μιλάει την ίδια γλώσσα των παικτών. Αυτό πιστεύω παίζει ρόλο, αλλά θα είναι κρίμα να βγάλουμε και τον κύριο Μάντζιο από το κάδρο της επιτυχίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μάντζιο, στο επιτελείο του, στον κ. Χωριανόπουλο, στον Πλαβούκο σε όλους όσους συνέβαλαν φέτος σε αυτή την πορεία, από τους φροντιστές μέχρι τους πάντες, εγώ τους ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Για το αν λείπει ο τίτλος από τον Άρη: “Σίγουρα λείπει ο τίτλος γιατί φέτος είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, μία κρύο, μία ζέστη, πικράναμε τον κόσμο αρκετές φορές. Την προηγούμενη αγωνιστική δώσαμε μια μεγάλη χαρά σε όσους ήρθαν στο γήπεδο και σε όσους το έβλεπαν από την τηλεόραση. Ένα φανταστικό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ. Είδατε ότι πολλά παιδιά ήταν στο γήπεδο. Έκλαψαν γυναίκες. Αυτό είναι το κέρδος στις τελευταίες αγωνιστικές αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα έναν τίτλο πριν κλείσω την καριέρα μου στον Άρη”.

Για το ότι βγαίνει στην Ευρώπη: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά. Ο πρόεδρος κάνει τόσα χρόνια την υπέρβαση. Εύχομαι και του χρόνου η ομάδα μας να δυναμώσει περισσότερο, να μπούμε σε πιο δυνατές βάσεις από την αρχή της σεζόν, να μην έχουμε κενά ούτως ώστε να παρουσιαστούμε πάρα πολύ δυνατοί στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι”.

To Top