ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης ο… 100αρης μετά από 1.256 μέρες: Σε 80 ματς αρχηγός! Από το ντεμπούτο με τον Παναιγιάλειο στις 21/9/2017 μέχρι σήμερα!

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, συμπλήρωσε χθες τις 100 εμφανίσεις με “κιτρινόμαυρη” φανέλα!

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει πλέον σε ένα ιδιαίτερο γκρουπ παικτών της ομάδας, με τον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστός για τον ίδιο.

Ο “Δέλη” έκανε ντεμπούτο με τον Άρη στις 21/9/2017 στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο (0-1). Αγωνίστηκε συνολικά σε 100 ματς, από τα οποία στα 80 ήταν αρχηγός! Συνολικά από τότε πέρασαν 1.256 μέρες.

Aναλυτικά, οι αριθμοί του “Δέλη”, σε κάθε μία από τις τέσσερις -μέχρι στιγμής- σεζόν του στην ομάδα.

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του PRESSARIS, στον αρχηγό, με αφορμή την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του με τους “κιτρινόμαυρους”, για δύο ακόμα χρόνια:

Ο Γιώργος Δεληζήσης είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει ξανά το συμβόλαιό του με τον Άρη, το οποίο θα τον κρατήσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για δύο ακόμα σεζόν, με τις οποίες θα συμπληρώσει -τουλάχιστον- έξι χρόνια φορώντας τα “κιτρινόμαυρα”!

Ο αρχηγός του Άρη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, συζήτησε χθες με τον Θοδωρή Καρυπίδη το ενδεχόμενο ανανέωσης, για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην συμφωνία, λεπτομέρειες απομένουν, προκειμένου ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει να γράφει την δική του ιστορία με τον “θεό του πολέμου” στο στήθος.

Το PRESSARIS επιχειρεί μία αναδρομή στην μέχρι στιγμής παρουσία του Κοζανίτη στόπερ…

“ΒΡΑΧΟΣ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Το καλοκαίρι του 2017 αποτέλεσε επιλογή του τότε τεχνικού διευθυντή, Παύλου Μυροφορίδη, προκειμένου με την εμπειρία του (και σε ανόδους), να ηγηθεί της “κιτρινόμαυρης” άμυνας στο πρωτάθλημα της Football League. Με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (31 συνολικά με το Κύπελλο) και 3 καθοριστικά γκολ, συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιστροφή του Άρη στην φυσική του θέση.

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ

Στην πρώτη του σεζόν με τα “κιτρινόμαυρα” στην Super League, κέρδισε την εμπιστοσύνη τόσο του Πάκο Ερέρα, όσο και του Σάββα Παντελίδη, καθώς αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια, συν δύο για το Κύπελλο. Στο τέλος εκείνης της σεζόν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”, για δύο ακόμα χρόνια, ως μία επιβράβευση της παρουσίας του, αλλά και της ηγετικής του παρουσίας στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Μπορεί ο Άρης να μην πέτυχε μία ιστορική ανατροπή, καθώς έφτασε μία ανάσα από αυτή, όμως κόντρα στην Μόλντε, τον 15αύγουστο του 2019, ο “Δέλη” πέτυχε το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής, ευρωπαϊκό του τέρμα. Αναμφίβολα, μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Αγωνίστηκε σε 15 ματς της κανονικής διάρκειας, σε δύο ευρωπαϊκά, σε έξι ματς Κυπέλλου και στα 9 από τα 10 των πλέι οφ. Συνολικά, 32 αγώνες!

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

Ο 33χρονος στόπερ, έχει και φέτος εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ειδικά από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας προπονητής έχει συνεργαστεί ξανά μαζί του, τον εμπιστεύεται, ενώ ο Θοδωρής Καρυπίδης αναγνωρίζει το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στα αποδυτήρια, για τις εύκολες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 7 αγώνες πρωταθλήματος.

Ο “Δέλη” έχει συνδέσει δύο εποχές για τον Άρη. Από τον τελευταίο χρόνο της αυτοεξορίας του συλλόγου, στην επιστροφή και την καθιέρωση και πάλι του Άρη σε πρωταγωνιστικό ρόλο, με δύο συνεχόμενους εξόδους στην Ευρώπη. Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία του Άρη για υπέρβαση, να συνεχίσει η ομάδα στον πρωταθλητισμό!

To Top