ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: «Πάντα ξεγραμμένους μας έχουν, εμείς δεν ακούμε τίποτα!»

Ο Γιώργος Δεληζήσης επεσήμανε μετά την ισοπαλία στο “Γ. Καραϊσκάκης” τη σημασία που έχει αυτός ο βαθμός για το τελικό… run στο πρωτάθλημα ενόψει των πλέι οφ.

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι ένας σπουδαίος βαθμός που μας δίνει ψυχολογία. Πάμε για το τελικό run για να πάρουμε ότι καλύτερο ενόψει των πλέι οφ.

Είχαμε καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Από μια φάση δεχθήκαμε ένα γκολ σε άσχημο σημείο, γιατί όπως εξελισσόταν το παιχνίδι δεν είχε φάσεις. Ήμασταν καλά αμυντικά, συμπαγείς και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Ήμασταν διαβασμένοι, τον έχουμε παίξει τρεις φορές τον Ολυμπιακό, ξέρουμε ότι είναι ποιοτική και γρήγορη ομάδα, θέλαμε περισσότερο να πάμε στις αντεπιθέσεις”.

Ρωτήθηκε για το ότι οι περισσότεροι τους είχαν… ξεγραμμένους με τον Ολυμπιακό και απάντησε: “Πάντα μας έχουν ξεγραμμένους, εμείς δεν ακούμε τίποτα. Κοιτάμε τη δουλειά μας, κατεβαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, το δείχνει σε όλες τις διοργανώσεις, έχει το σεβασμό μας αλλά δεν τον φοβόμαστε”.

Για τη ρεβάνς στο Κύπελλο είπε: “Αργεί ακόμα αυτό το παιχνίδι, θα είναι δύσκολο, αλλά είναι ένα σκορ (το 1-0) που μπορούμε να το πετύχουμε. Είναι νωρίς ακόμα, τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο”.

To Top