ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεληζήσης: “Περιμένουμε τον κόσμο μας και θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο!”

Ενθουσιασμένοι εμφανίζονται οι παίκτες του Άρη για την επιστροφή των οπαδών της ομάδας σήμερα (25/2) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην αναμέτρηση με τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά που συνέβη αυτό (ακολούθησε μετά το κυβερνητικό λουκέτο στα γήπεδα). 

Όπως τόνισε μιλώντας στη Nova o Γιώργος Δεληζήσης: “Είναι σημαντική αναμέτρηση για εμάς, γιατί επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό. Θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο! Θέλουμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο κι ας μην είναι ένα “μεγάλο”, ένα τόσο “εμπορικό” παιχνίδι. Δεν ήταν για κανέναν ωραίο ότι ο κόσμος δεν ήταν στο γήπεδο τόσον καιρό. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να υπάρχει κόσμος”.

Σχετικά με το πώς περιμένει τον αντίπαλο και τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει το τρίποντο, εστίασε στα εξής: “Ο Βόλος έχει αλλάξει προπονητή. Σίγουρα δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού τους από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι ένα σημαντικό στοιχείο αυτό. Εμείς, πάντως, κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και πώς θα προετοιμαστούμε καλύτερα γι’ αυτή την αναμέτρηση. Αυτή τη στιγμή για εμάς υπάρχει μόνο αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο”.

Στην ερώτηση για την πορεία του Άρη το τελευταίο διάστημα και το αήττητο των επτά αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εξήγησε: “Έχουμε βρει τα πατήματά μας το τελευταίο διάστημα. Αυτό δείχνει το αήττητο των επτά αγώνων. Στηριζόμαστε σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, ενώ γίνεται συνέχεια rotation. Οι παίκτες που μπαίνουν κάθε φορά ανταποκρίνονται και βοηθούν την ομάδα, ούτως ώστε να φτάνουμε στα θετικά αποτελέσματα”.

Κι όσο για το στόχο της ομάδας στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της σεζόν, επισήμανε ότι θα γίνει προσπάθεια για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης: “Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Δεν έχει κλειδώσει κάτι, όσον αφορά στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Αυτήν θα κυνηγήσουμε στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος”.

To Top