ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν άλλαξε τροπάριο ο Χάγκινς!

Μετά τον Τζερέλ Μακ Νιλ και τον Βασίλη Ξανθόπουλο που μίλησαν χθες για την άμυνα ως βάση στην αγωνιστική φιλοσοφία του Άρη, ήρθε σήμερα και ο Τζαμέλ Χάγκινς να… πει τα ίδια!

Ο Αμερικανός τόνισε μετά τη νίκη επί του Κόροιβου: “Παίξαμε καλά ως ομάδα, παίξαμε δυνατά, έχουμε πολλές δυνατότητες για βελτίωση και σίγουρα θέλω να δω πόσο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε. Έχουμε τα περιθώρια να το πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε να μας δει, ήταν ωραία ατμόσφαιρα”.

Ρωτήθηκε αν το στιλ μπάσκετ του Άρη θα είναι η πιεστική άμυνα και το υψηλό τέμπο επιθετικά και απάντησε: “Νομίζω ότι έτσι θα πάμε. Πρώτα θα παίζουμε σκληρή άμυνα και μετά να σκοράρουμε. Έχουμε πολύ ταλέντο στην επίθεση, θα το αξιοποιήσουμε και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα”.

Ρωτήθηκε αν έχει βρει ιδανικό “ταίρι” μέσα στη ρακέτα και απάντησε πως “δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο δίδυμο με κάποιο συμπαίκτη μου μέσα στην ρακέτα. Δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα μέσα στο παιχνίδι, έχουμε την δυνατότητα αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι πολλά θα εξαρτηθούν από τον αντίπαλο που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε κάθε αγώνα”.

Καταλήγοντας σχολίασε πως “τα φιλικά είναι για να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε, τι πρέπει να διορθώσουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα επίσημα. Δεν πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο μας τώρα, αλλά βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο”.

To Top