ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν άντεξε ο Ένινγκ, πρώτη φορά μίλησε για την διαιτησία…

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν άντεξε, δεν πίστευε στα μάτια του με όσα έβλεπε από τους Καραντώνη και Κουμπαράκη και για πρώτη φορά από την μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και τον Άρη, μίλησε για την διαιτησία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός, το μόνο που είχε κάνει σε προηγούμενα ματς, ήταν απλά να μιλήσει για το VAR, εκφράζοντας την απορία του για το χρησιμοποιείται σωστά, καθώς ανακόπτεται ο ρυθμός του αγώνα.

Χθες, όμως, ξεχείλισε το ποτήρι…

Υπενθυμίζουμε όσα είπε: “Είμαστε απογοητευμένοι, όχι για την ομάδα και τον τρόπο που έπαιξε, αλλά γι’ άλλες συνθήκες και καταστάσεις του αγώνα. Δεν ήμασταν σε θέση σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου να παίξουμε με φουλ πίεση στον αντίπαλο. Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι από τις αποφάσεις του διαιτητή και είναι πολλές οι φάσεις που δόθηκαν σε λανθασμένη κατεύθυνση. Γι’ αυτό οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, δεν δικαιώθηκαν οι κόποι τους παρότι τα έδωσαν όλα σ’ αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έχουμε πλέον τις τεχνικές δυνατότητες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, υπάρχει το VAR, για να δούμε κάποιες φάσεις, ακόμη κι αυτές που είναι ξεκάθαρες και είναι απορίας άξιον γιατί δεν γίνεται. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλό με το πρώτο λάθος που κάναμε να προηγηθεί στο σκορ, είναι ωστόσο δύσκολο να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα. Περιμέναμε 60 λεπτά να δει ένας παίκτης της ΑΕΚ δεύτερη κίτρινη στα πολλά μαρκαρίσματα που έγιναν, αντιθέτως πήρε κίτρινη ένας παίκτης που δεν είχε άλλη. Είχαμε περίεργες αποφάσεις σήμερα».

Μάλιστα, το ξέσπασμα του Ένινγκ, έκανε εντύπωση και στον Άγγελο Χαριστέα, που τόνισε πως πρώτη φορά τον ακούει να μιλάει για την διαιτησία και τον δικαιολογεί απόλυτα, καθώς αυτά που συνέβησαν ήταν ανεκδιήγητα.

To Top