Δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Λεμονής

Αλλαγή πλάνων στο αγωνιστικό κομμάτι για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, από την στιγμή που έγινε γνωστό πως το ματς με τον Καμπανιακό θα διεξαχθεί την Δευτέρα (9/2) και όχι αύριο.

Έτσι, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν κανονικά σήμερα το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο, με τον Καλούδη Λεμονή ν΄ ακολουθεί ένα μέρος της προπόνησης.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν τελικά σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Καμπανιακό (09/02, 18:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Καλούδης Λεμονής ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση (κρίθηκε προτιμότερο να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του).

Να θυμίσουμε ότι στα πλάνα που καταστρώνει ο προπονητής της ομάδας μας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, για το παιχνίδι με την ομάδα της Χαλάστρας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βάσκο Φερνάντες (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»».

To Top