«Δεν έβρισκα ρυθμό στον Άρη»

Τα αίτια για το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Άρη την σεζόν 2009-10, για το οποίο εξακολουθεί να έχει λαμβάνειν χρήματα από την ΚΑΕ, εξήγησε ο Δήμος Ντικούδης, υποστηρίζοντας ότι μόνο στους «κίτρινους» δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Λαρισαίος φόργουορντ μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του για τα οφειλόμενα, τα οποία έχει διεκδικήσει στα δικαστήρια: «Είχα διετές συμβόλαιο στον Άρη. Στο τέλος της πρώτης χρονιάς σπάσαμε το συμβόλαιο και απλά ζήτησα τα δεδουλευμένα, μου τα οποία μου τα υποσχέθηκαν και ακόμα είμαστε στα δικαστήρια. Πήρα κάποιες συναλλαγματικές που δεν πληρώνονται. Αυτό που συμβαίνει στον Άρη είναι άσχημο. Οι μισοί παίκτες είναι στη ΦΙΜΠΑ με προσφυγές και οι άλλοι μισοί είναι με ακάλυπτες επιταγές και απλήρωτες συναλλαγματικές».

Επίσης, όμως, ο Ντικούδης παραδέχτηκε ότι ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα στην οποία δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του: «Αυτό είναι αλήθεια. Στον Άρη ξεκίνησα τη σεζόν με ένα ράγισμα στο γόνατο, στα προκριματικά με το Μαρούσι στην Ευρωλίγκα. Μου πήρε 1,5 μήνα να επιστρέψω, όταν γύρισα βρήκα μία άλλη ομάδα, έχοντας έρθει ο Φώτης Κατσικάρης. Μετά έφυγε ο Κατσικάρης και ήρθε ο Μπλατ. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Πέρασαν γύρω στους 20 παίκτες, πέρασαν τρεις προπονητές, εγώ είχα ένα μεγάλο τραυματισμό και μετά έναν πιο μικρό, ήταν μία χρονιά που δεν μπορούσα να βρω ρυθμό με τίποτα».

*Οι δηλώσεις του Ντικούδη έγιναν στον «Libero 107,4».

To Top