ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέφτεται παραίτηση ο Αναστόπουλος, αποχωρεί από τα Τρίκαλα ο Βοσνιάδης: “Πάντα θα με ενδιέφερε ο Άρης”

Δεν έγινε ακόμη η συνάντηση του Νίκου Αναστόπουλου με τον Θόδωρο Καρυπίδη που θα επικυρώσει το διαφαινόμενο διαζύγιο των δυο πλευρών.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 59χρονος προπονητής σκέφτεται την παραίτηση του από τον πάγκο του Άρη, υπό το βάρος των αντιδράσεων του κόσμου, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Πρόκειται επί της ουσίας για διαδικαστικό θέμα…

Παράλληλα, ο Αλέκος Βοσνιάδης, ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο του Άρη ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα. Σε λίγη ώρα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση των Τρικάλων, προκειμένου να διαφανεί το αν θα λυθεί η συνεργασία ή όχι, με τα προγνωστικά να δίνουν σχεδόν βέβαιο το τέλος της.

Ο ίδιος ο Βοσνιάδης μιλώντας στο “Μετρόπολις” πριν από λίγο τόνισε: “δεν παίζω σε διπλό ταμπλό, δεν έχω επίσημη κρούση από τον Άρη, αλλά πάντα θα με ενδιέφερε να κάτσω στον πάγκο του. Προς το παρόν απομένει να δούμε τι θα γίνει με τα Τρίκαλα. Όλα είναι ανοιχτά…”

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το εάν υπάρχει κρούση από τον Άρη: «Όχι. Δεν υπάρχει κάτι. Ακόμη βρίσκομαι στα Τρίκαλα. Το μεσημέρι θα έχουμε συνάντηση με τον πρόεδρο και εκεί θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα και θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχεια».

Για το εάν τον ενδιαφέρει ο πάγκος του Άρη: «Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι. Κάποια στιγμή μπορεί να προκύψει. Πάντα θα με ενδιέφερε ο Άρης. Υπάρχουν μόνο συζητήσεις από έξω. Προς το παρόν συζητάμε με τα Τρίκαλα και εφόσον λυθεί η συνεργασία μας, θα δούμε μετά την επόμενη συζήτηση που θα κάνουμε».

Για το εάν υπήρξε ενδιαφέρον: «Ενδιαφέρον υπήρξε. Επίσημα δεν υπήρχε κρούση. Πρέπει να ξεκαθαρίσω με τα Τρίκαλα και μετά να γίνει κάτι άλλο. Δεν παίζω σε διπλό ταμπλό, τιμώ το συμβόλαιο μου, όλα είναι ανοιχτά.».

To Top