Δεν έδωσαν ξανά τα χέρια τους – Κλοπ: «Δεν αρέσουν οι χειραψίες στον Σιμεόνε, δεν θέλω να ενοχλώ” (videos)

Οπως στο παιχνίδι της Μαδρίτης έτσι και στον «Άνφιλτν», Γιούργκεν Κλοπ και Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έδωσαν τα χέρια του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Τον περασμένο μήνα η Λίβερπουλ επικράτησε της Ατλέτικο με 3-2 στη Μαδρίτη, με τον Σιμεόνε να αποφεύγει να χαιρετήσει του Κλοπ μετά το παιχνίδι, φεύγοντας γρήγορα προς τα αποδυτήρια.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και τώρα, καθώς οι δύο προπονητές δεν έδωσαν τα χέρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ», όπου η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Αν ήξερα τι θα κάνει, δεν θα δοκίμαζα να του δώσω το χέρι μου. Ήμασταν και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένοι, αλλά πλέον γνωρίζω ότι δεν του αρέσουν οι χειραψίες οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Σέβομαι πάρα πολύ τη δουλειά του ως προπονητής, αλλά δεν γνωριζόμαστε πολύ καλά προσωπικά και ως άνθρωποι. Έχω απόλυτο σεβασμό για εκείνον, αυτό που κάνει είναι απολύτως εξαιρετικό.

Αλλά μεταξύ των χειραψιών, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο με απασχολεί περισσότερο. Είναι η έδρα μας και θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι κόντρα σε μια σούπερ ομάδα, όπως είμαστε κι εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός όταν ρωτήθηκε για τον Σιμεόνε.

To Top