“Δεν έδωσε κόκκινη στον ΟΦΗ, λάθος τα δύο πέναλτι…”

Πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα της Βέροιας για το ματς με τον ΟΦΗ, καθώς η διαιτησία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, υπέρ των Κρητικών.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Σύμφωνα με το flnews, οι άνθρωποι της ομάδας τη Ημαθίας είναι εξοργισμένοι από τη διαιτησία. Αναλυτικά:

“…από κει και πέρα στην αρχή του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Αλέκος Δόρης τραυματίστηκε από χτύπημα του τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου. Χρειάστηκε μάλιστα να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, καθώς δεν μπορούσε να πάρει ανάσα πονώντας σε πλευρά και μέση.

Σε αυτή τη φάση εκτιμούν στη Βέροια ότι ο διαιτητής Αντιπαριώτης (Ανατολικής Αττικής) θα έπρεπε να δείξει κόκκινη αντί για κίτρινη κάρτα στον Στρέζο. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το παράπονο του κόουτς Τόλη Τερζή και των παικτών του, αφού θεωρούν ότι λανθασμένα καταλογίστηκαν δύο πέναλτι σε βάρος της ομάδας τους.

Ειδικά στο δεύτερο υποστηρίζουν ότι ο Δημήτρης Μάνος θα έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα για θέατρο, επειδή ο αμυνόμενος τραβάει το πόδι του εγκαίρως και δεν υπάρχει επαφή… «Δεν χρειαζόταν τον διαιτητή ο ΟΦΗ για να κερδίσει. Εχει καλή ομάδα. Φαίνεται ότι δεν μας υπολογίζει ούτε η διαιτησία» σχολίαζαν μέλη της αποστολής του συλλόγου της Ημαθίας”.

To Top