«Δεν έπαιξε ρόλο ο διαιτητής!»

Την άποψη ότι ο διαιτητής δεν καθόρισε το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά, εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου, που χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη.

την υπομονή των παικτών του, αλλά και στην ικανότητα τους να σκοράρουν και να ανατρέψουν το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Άρη, στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο προπονητής του Λεβαδειακού εξέφρασε την άποψη ότι ο διαιτητής δεν καθόρισε το αποτέλεσμα και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του.

«Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην εξέλιξή του και πολύ αγχωτικό για μας που ήμασταν απ’ έξω. Αλλά είχε και αίσιο τέλος για μας. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όχι μόνο στην ανατροπή. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο αυτό. Στο τέλος, όμως, είχαν και την ικανότητα και την υπομονή να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα κι έτσι να γίνει η ανατροπή και να έρθουν και οι τρεις βαθμοί, τους οποίους είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και συνεχίζουμε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κατά την εκτίμηση μου ο διαιτητής δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και στη διαμόρφωση του σκορ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο γιατί ο Λεβαδειακός έβαλε τέσσερα γκολ κι έχασε άλλα τόσα, ενώ ο Άρης έκανε τρεις επιθέσεις και είχε ευστοχία και στις τρεις. Με αυτή τη λογική ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει ικανούς αθλητές που να μπορούν να ανατρέψουν αποτελέσματα».

To Top