Δεν έπεισε η Εθνική, 1-1 με την Σλοβενία (video)

Θετικά στοιχεία, αλλά και σημεία που δημιουργούν προβληματισμό, παρουσίασε η Εθνική ομάδα στον φιλικό αγώνα που έδωσε με τη Σλοβενία επί αυστριακού εδάφους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Euro 2012. Θεατής ήταν ο Σηφάκης, αφού ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 8′ με τον Τοροσίδη, ο οποίος πωφελήθηκε μακρινή μπαλιά του Μανιάτη, βγήκε στην πλάτη της άμυνας και τέλειωσε τη φάση με ωραίο σουτ από πλάγια θέση. Ωστόσο, ο σκόρερ στάθηκε άτυχος στο 23′, όταν τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην αναφέρουν πάντως κάτι το ανησυχητικό.

Το γκολ της ισοφάρισης για τους Σλοβένους πέτυχε στο 87′ ο Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για την Εθνική ο Παναγιώτης Κονέ, που χτύπησε χωρίς λόγο τον Σέζαρ. Μετά από το συμβάν αυτό, πιθανότατα ο μέσος της Μπολόνια θα τεθεί εκτός Euro 2012 από τον Φερνάντο Σάντος.

Το τελευταίο φιλικό της Εθνικής πριν την πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (31/05) με αντίπαλο την Αρμενία.

ΕΛΛΑΔΑ: Χαλκιάς, Τοροσίδης (23′ Τζιόλης), Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης (65′ Λυμπερόπουλος), Κατσουράνης (46′ Μαλεζάς), Καραγκούνης, Νίνης (72′ Κονέ), Σαμαράς (46′ Φορτούνης), Γκέκας (65′ Μήτρογλου).
ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σούλερ, Σέζαρ, Τζόκιτς (21′ Κέλαρ), Κούρτιτς, Ραντοσάβλιεβιτς, Ζβρσιτς (47′ Λουμπίγιανκιτς), Κιρμ (66′ Ίλισιτς), Σίσιτς (47′ Μπίρσα), Μάταβτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα Ελλάδα – Σλοβενία 1-1:

To Top