ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έπεισε κανέναν ο Μπαλτάκος, εκτεθειμένος στις καταγγελίες του Άρη, μονόδρομος η παραίτησή του!

Πέρασαν περίπου 48 ώρες και ένα είναι σίγουρο. Δεν έπεισε κανέναν ο Μπαλτάκος, παραμένει εκτεθειμένος στις καταγγελίες του Άρη, υπόλογος στη συνείδηση όλης της φίλαθλης Ελλάδας!

Την Κυριακή το βράδυ εξελίχθηκε ακόμη ένα διαιτητικό… ριφιφί στην πλάτη των κιτρινόμαυρων. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Φέτος έχει χαθεί το… μέτρημα, πόσες φορές η διαιτησία έβαλε εμπόδια στον Άρη στερώντας του πολύτιμους βαθμούς.

Σίγουρα, ο Άρης έχει κάνει τα δικά του αγωνιστικά λάθη, φυσικά και έχει ευθύνη σε μεγάλο μέρος της φετινής του πορείας, αλλά αυτό δεν αναιρεί τις διαιτητικές τρικλοποδιές, με τις… ευλογίες του Μπένετ, της ΚΕΔ και της ΕΠΟ.

Κι όλα αυτά, υπό το βάρος των καταγγελιών του Άρη για την συμπεριφορά του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου.

Η παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου από την προεδρία της ΕΠΟ και η άμεση παρέμβαση της Πολιτείας για να μπει ένα τέλος στη… χαβούζα του ποδοσφαίρου είναι μονόδρομος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, με τον Άρη να είναι το απόλυτο θύμα της… εξυγιαντικής ΕΠΟ.

Ο Άρης κατήγγειλε δημόσια τον ρόλο του Μπαλτάκου. Παρά την όποια προσπάθεια να δικαιολογηθεί δεν έπεισε κανέναν. Η οικογένεια του Άρη βράζει, όπως καταγράφηκε και από την επίσημη ΠΑΕ, αλλά και από τις ανακοινώσεις των συνδέσμων.

 

To Top