Δεν έπεισε (πάλι) ο Στεφανίδης στο τετ α τετ με τους συνδέσμους, αντιπροσωπεία των οπαδών σε ΚΜΑ και ΑΣ! Ανοίγει η πόρτα της εξόδου!

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των οργανωμένων οπαδών του Άρη! Το παρών έδωσε κάποια στιγμή και ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Δεν έπεισε (πάλι) ο Στεφανίδης στο τετ α τετ με τους συνδέσμους, επιτροπή των οπαδών σε ΚΜΑ και ΑΣ! Ανοίγει η πόρτα της εξόδου!

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των οπαδών του Άρη, ως συνέχεια των όσων είχαν ειπωθεί την περασμένη Παρασκευή. Ακούστηκαν πολλές απόψεις για το κατά πόσο ο Άρης μπορεί να είναι πραγματικά βιώσιμος στη Β’ εθνική ή αν πρέπει να αναζητηθεί η λύση της Γ’ εθνικής.

Σε αυτή τη συνάντηση τελικά έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε τα όσα (θεωρητικά) έχει αναφέρει τους τελευταίους μήνες και η γενική αίσθηση είναι ότι δεν έπεισε ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρχει αντιπροσωπεία των οπαδών που θα συναντηθεί αύριο Τρίτη με τους μεγαλομετόχους (ΚΜΑ και ΑΣ) ώστε να υπάρξει η δρομολόγηση των ενεργειών που θα λειτουργήσουν προς όφελος των συμφερόντων του συλλόγου.

Όλα παραμένουν ανοιχτά, με τη διοίκηση Στεφανίδη να κρέμεται πια από μια κλωστή!

To Top