Δεν έστειλε εκπρόσωπο η NEXIA για να δώσει εξηγήσεις! Ζήτησε ημερομηνία ολοκλήρωσης του ελέγχου ο Φορέας!

Απούσα είναι τελικά η εταιρεία NEXIA από την σημερινή γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Ο πρόεδρος του Φορέα, Κώστας Γεωργιάδης αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα, τονίζοντας πως η απάντηση στην πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών ήταν ότι η NEXIA δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει το παρών, βάσει της συμφωνίας που υπάρχει.

Όλος ο κόσμος του Άρη θα ήθελε πολύ να υπάρχει σήμερα εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, αλλά τελικώς η NEXIA δεν έστειλε κάποιον υπάλληλό της για να δώσει ορισμένες εξηγήσεις σχετικά με τις πολλές απορίες που υπάρχουν στην πλατιά μάζα του Αρειανού λαού.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε πως η NEXIA έχει ζητήσει θεωρημένα βιβλία χρήσεων και απογραφών, βιβλίο μετόχων και εσωτερικών κανονισμών, πρακτικά ΔΣ από 1/7/2004, πρακτικά γενικών συνελεύσεων, οικονομικές καταστάσεις της χρήσης που έληξε το 2012, συμβόλαια παικτών και συμφωνίες τηλεοπτικών δικαιωμάτων. “Τα έγγραφα τα έχουμε και ενημερώσαμε να έρθει να τα παραλάβει η εταιρία. Ζητήσαμε οπότε να μας δώσει μια ημερομηνία που θα είναι έτοιμος ο έλεγχος”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

 

To Top