«Δεν… έτρεχε ο Μίχαελ»

Ακόμα ένα βίντεο θα έχει σύντομα στα χέρια της η αστυνομία, που συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες του ατυχήματος του Μίχαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις.

Η «Der Spiegel» διέδωσε πως ένας 35άχρονος τούς κάλεσε για να τους στείλει βίντεο με την πτώση του Γερμανού πιλότου καθώς ο ίδιος υποστήριξε πως εκείνη την ώρα βιντεοσκοπούσε την κοπέλα του που έκανε σκι λίγα μέτρα μακριά από τον Σούμι.

Η έγκυρη γερμανική εφημερίδα δεν δημοσίευσε ποτέ το βίντεο και δεν ανέφερε αν κάποιος το είδε, λέγοντας πως παρέπεμψαν τον 35άχρονο στην αστυνομία. Από τις Αρχές, το μόνο που ειπώθηκε είναι πως σύντομα θα έχουν το βίντεο στη διάθεσή τους.

Το μόνο στοιχείο που προκύπτει από τον νέο μάρτυρα, είναι πως ο Σουμάχερ δεν έτρεχε με πάνω από 20 χιλ/ώρα την ώρα της κατάβασης. Σε ό,τι αφορά την κατάστασή του, παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Κάτι που για κάποιους ερμηνεύεται ως κακό…

Σύμφωνα μάλιστα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η αξονική που έγινε το Σάββατο έδειξε ότι δεν υπάρχει καμία βελτίωση στην υγεία του Σουμάχερ και οι γιατροί είναι πλέον ιδιαίτερα ανήσυχοι.

To Top