Δεν έχει κίνητρο η Εθνική, σκοράρουν και οι δύο στην Ολλανδία

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Σερβία εκτός, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντομπάσκετ. Οι Σέρβοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, χρειάζονται τη νίκη περισσότερο, έχει ανακοινωθεί και sold out. Σήμερα διεξάγονται επίσης τα play-offs του Europa League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ωστόσο, στοιχηματικά, το ενδιαφέρον προσελκύει η αναμέτρηση στην Ολλανδία, μεταξύ Τβέντε και Φιορεντίνα.

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα live νόμιμα online casino

722. Τβέντε – Φιορεντίνα (20:00)

Έστω και δύσκολα, η Φιορεντίνα πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Η Τβέντε ήταν ανταγωνιστική στην Ιταλία, έχει τον επαναληπτικό στην Ολλανδία και η ανατροπή που χρειάζεται δεν είναι απαγορευτική.

➥ Η Φιορεντίνα ξέρει ότι πρέπει να σκοράρει για να διατηρήσει το προβάδισμα πρόκρισης, την ώρα που η Τβέντε είναι πάντα δυνατή στην έδρα της. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.70.

738. Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού (22:00)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη ευρωπαϊκή του στη σεζόν και την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αν τα καταφέρει θα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Ο Απόλλων Λεμεσού ήταν ανταγωνιστικός και με το 1-1 από το πρώτο ματς τρέφει ελπίδες για να είναι εκείνος που θα χαμογελάσει.

➥ Οι Ερυθρόλευκοι έχουν δεχθεί γκολ και στα πέντε ευρωπαϊκά τους παιχνίδια μέχρι στιγμής και οι Κύπριοι αναμένεται να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 2.07.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν | 21+

To Top