ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν έχει καταλήξει ο “Αναστό”, οι σκέψεις για την επίθεση…

Δύο προπονήσεις έχουν απομείνει για να κατασταλλάξει ο Νίκος Αναστόπουλος σε ότι αφορά τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας για το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Πολλές θέσεις παραμένουν μέχρι και σήμερα “ανοιχτές”, με τον ‘Αλενατόρε” να παίρνει ουσιαστικά τις αποφάσεις του την τελευταία στιγμή.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι παρουσίες στην άμυνα των Κώστα Καζναφέρη στο δεξί άκρο, Πασχάλη Μελισσά στο κέντρο και Νίκου Τσουμάνη στα αριστερά.

Από εκεί και πέρα, στα χαφ αναμένεται να αγωνιστούν οι Βασιλης Ρόβας και Ανδρέας Τάτος, ώστε να “χωρέσει” στην ενδεκάδα ο Σέρχιο Κόκε.

Πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης να αγωνιστεί ο Λεωνίδας Κυβελίδης, αντί του Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της διακοπής του πρωταθλήματος και ειδικά στο τελευταίο με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όπου δεν έπαιξε λεπτό.

Όσον αφορά τις πτέρυγες, εκεί μέχρι στιγμής οι Μάρκος Ντούνης και Γκαέλ Ν΄Λουντούλου δείχνουν να έχουν ένα ισχνό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, αν και καμία θέση δεν έχει ακόμα “κλειδώσει”.

To Top