“Δεν έχει λόγο να βιαστεί ο Γιαννιώτας”, λέει ο μάνατζερ του

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Γιαννιώτα επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο, επεσήμανε πως ο παίκτης του Άρη δεν βιάζεται να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Πολ Κουτσολιάκος μίλησε στην εφημερίδα «Goal» κι υποστήριξε πως δεν είναι μόνο η ομάδα του Ντίσελντορφ που ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Γιαννιώτα. Όπως υποστήριξε υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον νεαρό επιθετικό των κίτρινων, όμως, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα οριστικά και κανείς δεν βιάζεται να πάρει την απόφαση για το μέλλον του παίκτη.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, υπάρχουν διαπραγματεύσεις, δεν είναι μόνο η Φορτούνα Ντίσελντορφ, δεν βιαζόμαστε και κατά τη γνώμη μου ο Γιαννιώτας δεν έχει λόγο να βιαστεί. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Συζητήσεις υπάρχουν και γίνονται», είπε ο Έλληνας μάνατζερ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σενάρια των γερμανικών ιστοσελίδων: «Έχω υπόψη μου τα όσα αναφέρονται, είναι φυσιολογικό αυτήν την εποχή να υπάρχουν σενάρια καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες συζητήσεις. Θα δούμε…»

To Top