“Δεν έχει σημασία η ηλικία, ούτε τελειώνει η καριέρα σου! Μπορεί να επιστρέψει το ίδιο δυνατός ο Γκάμα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (και) του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος έχει υποστεί τρεις φορές ρήξη χιαστού (!) μίλησε με αφορμή τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα και όχι μόνο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη ανέφερε:

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ καλά τα πρωτάθλημα, με ποδοσφαιριστές που έδειχναν ότι έχουν το ταλέντο και την ποιότητα.

Ήρθαν κάποια άτυχα αποτελέσματα και ο τρόπος που επέλεξε να διαχειριστεί η διοίκηση την συγκεκριμένη κατάσταση ήταν η φυγή του προπονητή.

Ο κ.Παντελίδης γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος και ο Άρης εύχομαι να κατακτήσει αυτό που θέλει στο πρωτάθλημα, γιατί στο κύπελλο άλλωστε ο στόχος έχει χαθεί.

Για το τι έλειψε από τον Άρη στο άσχημο σερί που είχε:

Έλειψε η τύχη και η ικανότητα, η τύχη έλειψε σε κάποιες φάσεις που αν είχε σκοράρει η ομάδα θα άλλαζαν τα πράγματα, όπως το πέναλτι του Γιουνές με τον ΠΑΟΚ.

Σαφώς βέβαια ρόλο παίζει και η ικανότητα, όταν ένας παίκτης εκτελεί ένα τόσο άσχημο πέναλτι έχει να κάνει και με την ικανότητα.

Για το ντεφορμάρισμα του Ματέο Γκαρσία:

Στην αρχή λέγαμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει έρθει στον σύλλογο και μετά από 3-4 παιχνίδια είναι παλτό, σίγουρα όλες οι ομάδες θέλουν ενίσχυση, το θέμα είναι πόσο σύντομα θα μπορέσει να σε βοηθήσει αυτός που θα έρθει.

Για το αν ο Άρης έχει καθυστερήσει στο κομμάτι των μεταγραφών:

Είναι θέμα προβληματισμού, όπως είναι  θέμα προβληματισμού το πως ανακοινώνεις σε κάποιους παίκτες που είναι εκτός ομάδος ενώ δεν τους έχεις αντικαταστήσει, και αξίζει ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά που χθες μπήκαν και βοήθησαν.

Και ο Βαλεριάνος προσωπικά μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής, πόσο καλύτερος θα είναι ο Ούγγρος;

Και ο Ιντζόγλου στο δημιουργικό κομμάτι μπορεί να μην είναι καλός, αλλά μεσο-αμυντικά μπορεί να δώσει λύσεις.

Όπως απορώ και με τον Παυλίδη, που μπορεί να βοηθήσει και στην προώθηση του παιχνιδιού και σε άλλους τομείς αλλά δεν έχει πάρει ευκαιρίες.

Φυσικά και ο ίδιος ευθύνεται για αυτό, αλλά υπάρχει και προκατάληψη.

Για τον Τόνσο:

Είναι καλός ποδοσφαιριστής, ελπίζω να προσφέρει λύσεις.

Όταν έρχεται ένας καινούργιος παίκτες σε μια ομάδα που έχει μια μεγάλη δυναμική όπως ο Άρης θα πρέπει να βρει το πως θα αντιδράσει.

Σίγουρα έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορεί να σκοράρει, μπορεί να πασάρει, τον ξέρει ο κ.Παντελίδης, εύχομαι να βγάλει στο γήπεδο αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι του Άρη.

Για το πως βιώνει ο ποδοσφαιριστής τις αποδοκιμασίες του κοινού:

Είναι δύσκολο, είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα, το έχω ζήσει και εγώ, είχαμε περάσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις, πρέπει όμως να σηκωθείς και να σταθείς στα πόδια σου.

Ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο, έρχεται στο γήπεδο και θέλει αυτό που θα δει να του αρέσει, όταν δεν το βλέπει αντιδρά.

Ο μόνος που μπορεί να το αλλάξει όμως αυτό είναι ο ίδιος ο κόσμος.

Για το τι συμβαίνει στην περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής παθαίνει ρήξη χιαστού:

Δεν έχει σημασία η ηλικία, προσωπικά είχα υποστεί ρήξη χιαστού τρεις φορές, με τον τελευταίο μάλιστα στην ηλικία του Γκάμα

Δεν τελειώνει η καριέρα σου, μπορείς να επιστρέψεις το ίδιο δυνατός, χρειάζεται όμως πολύ προσπάθεια.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Γκάμα είναι πολύ τυχερός που έχει δίπλα του έναν τόσο καλό γιατρό όπως ο Βαγγέλης Πανταζής”

To Top