“Δεν έχουμε αντίρρηση να πουλήσουμε το ΑΦΜ αλλά πρέπει να το θέλει όλος ο Άρης”

Ο των μετόχων του Εθνικού Γαζώρου, ο Γιώργος Καλαποτλής μίλησε για το ενδεχόμενο να αγοράσει ο Άρης το ΑΦΜ της ομάδας των Σερρών.

Μιλώντας στον “Αρένα” για τα σενάρια πώλησης ΑΦΜ στον Άρη επεσήμανε:

“Ο Άρης έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και πρέπει οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά να δούνε τι θα κάνουν. Έχουν γίνει κάποιες επαφές με κάποιους ανθρώπους και από εκεί και πέρα είναι θέμα των ανθρώπων του Άρη και πρέπει να υπάρχει ενότητα. Ο Εθνικός δεν καίγεται να πουλήσει και ετοιμάζεται για την νέα χρονιά. Ούτε καιγόμαστε ούτε πωλητήριο βγάλαμε. Αν υπάρχει μια καλή πρόταση θα το σκεφτούμε. Θέλουμε ο Άρης να είναι ενωμένος και με μπροστάρη τον Ερασιτέχνη αλλιώς δεν υπάρχει λόγος για κάποια κουβέντα. Επίσης, όποια πρόταση γίνει πρέπει να έχει κάποια λογική. Μην έρθει κάποιος τυχάρπαστος και αντί να ανέβει η ομάδα να πέσει και να μην υπάρχει ούτε Εθνικός ούτε Άρης. Αν πέσει σε λάθος χέρια η όλη ιστορία το σενάριο είναι πραγματικό. Δεν έχουμε αντίρρηση να πουλήσουμε το ΑΦΜ στον Άρη, κάναμε κάποιες συζητήσεις, αλλά όπως σας είπα πρέπει να το θέλει όλος ο Άρης. Εάν έχουν εσωτερικά προβλήματα και δεν θέλουν οι οπαδοί, ενώ θέλουν κάποιοι παράγοντες, δεν έχει αξία. Θα χάσουμε όλοι και εμείς δεν καιγόμαστε να πουλήσουμε. Είναι ομάδα του χωριού μας και έφτασε στο ταβάνι. Πιο ψηλά δεν πάει, αλλά δεν θα την αφήσουμε να να διαλυθεί”.

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ. Ψηφίδη: “Έχουμε μιλήσει με τον κ. Ψηφίδη όμως τρέχει μια διαδικασία που την ξέρει καλύτερα από εμένα. Οι χρόνοι έχουν στενέψει για τον Άρη”.

Για το γεγονός πως ο Εθνικός Γαζώρου δεν έχει Ερασιτέχνη: “Επειδή ο Εθνικός έχει μόνο το ποδόσφαιρο σαν τμήμα και είναι η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού όταν δημιουργήσαμε την ΠΑΕ υπήρχε η δυνατότητα οι μετοχές να πάνε σε φυσικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει το 10% στον Ερασιτέχνη. Το 10% όταν είναι στον Ερασιτέχνη μένει εκεί για μια ζωή. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει στον Εθνικό. Η ομάδα προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ και θέλουμε μία με δύο προσθήκες. Δεν περιμένουμε κάτι αυτή την στιγμή”.

Για το αν υπάρχει κάποια προθεσμία: “Φαντάζομαι υπάρχει προθεσμία στους ανθρώπους του Άρη για το τι θα κάνουν οι ίδιοι. Δεν θα βάλω εγώ προθεσμία και όρια σε ανθρώπους που βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να αποφασίσουν νωρίς. Εγώ δεν μπορώ να βάλω ούτε προθεσμίες ούτε χρονικά όρια. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις πρώτα από τους φορείς και τον λαό του Άρη. Αλλιώς δεν θα έχει και νόημα”.

To Top