ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δεν έχω μιλήσει με τον Άρη. Ο Καρυπίδης έχει μεγάλα όνειρα για τον σύλλογο»

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για την πορεία του στη Βέροια, το μέλλον του αλλά και το ενδεχόμενο μετακόμισής του στον Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για τη σεζόν που τελειώνει: «Κανείς στην ομάδα δεν είναι ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν. Η ομάδα ξεκίνησε με άλλες προοπτικές και το μόνο θετικό ήταν ότι μείναμε στην κατηγορία. Η ομάδα δεν είχε σταθερότητα, η φετινή χρονιά είχε πολλές παραξενιές. Είχαμε καλά παιχνίδια, αλλά δεν συνέβαινε συνέχεια αυτό».

Για τις προοπτικές που υπήρχαν: «Το ρόστερ προδιέθετε για κάτι καλύτερο, αλλά και για την οργάνωση».

Για τον Ελευθερόπουλο: «Ο κ. Ελευθερόπουλος δουλεύει πάρα πολύ, είναι απαιτητικός αλλά η ομάδα ήταν ίδια. Αλλά και ο κ.Γεωργιάδης ήταν καλός».

Για την δική του απόδοση: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, ποτέ δεν είμαι γιατί θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αν είχα και εγώ μεγαλύτερη διάρκεια ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Είχα και μια περίοδο ντεφορμαρίσματος».

Για το ενδεχόμενο Grexit: «Δεν ξέρω ποια είναι η ενδεδειγμένη λύση αλλά σίγουρα τα πράγματα στην Ελλάδα χρειάζονται βελτίωση».

Για τις άδειες εξέδρες των ελληνικών γηπέδων: «Για να γεμίσει ο κόσμος τα γήπεδα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Για το αν σκέφτεται να πάει στον Άρη: «Ας τελειώσει η σεζόν και θα δούμε. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την ομάδα.»

Για την πορεία του Άρη: «Ο καθένας πίστευε ότι θα κάνει το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε να γίνει από πέρυσι. Η διαφορά του Άρη είναι μεγάλη με τις άλλες ομάδες. Δεν πιστεύω ότι ο Άρης θα έχει πρόβλημα στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και όλοι θα θέλουν να γίνουν μέλος της αναγέννησης αυτής της ομάδας».

Για τον Καρυπίδη: «Σε συζητήσεις που έχουμε κάνει έχει μεγάλα όνειρα για τον Άρη, είναι πολύ αισιόδοξος. Μακάρι να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία».

To Top