ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν ήθελαν να κάνουν σύσκεψη για τα μέτρα τάξης! Εν τέλει έγινε σήμερα, αλλά υπήρξε διαφωνία!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πέμπτο ημιτελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχει ξεκινήσει και σήμερα (13/5), πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο ματς του ΟΑΚΑ που θα κρίνει ποια ομάδα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως δεν έλειψε η ένταση μέσω διαφωνίας στη διάρκεια της σύσκεψης έπειτα από ορισμένες απαιτήσεις που είχε η πλευρά του Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Παύλος Μπινόπουλος, κι όσο από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν οι κ.κ. Μιχάλης Γεωργαντής και Τάκης Ανδριόπουλος, ζήτησε τα ονόματα όλων των μελών της εταιρείας σεκιούριτι που θα βρίσκονται περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Σε εκείνο το σημείο έγινε ξεκάθαρο και από την πλευρά του Παναθηναϊκού πως όλοι οι υπάλληλοι οι οποίοι εργάζονται για την ασφάλεια του γηπέδου, έχουν την έγκριση της αστυνομίας. Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο όμως, όταν ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ Άρης να υπάρξουν συνοδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη φυσούνα, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν και για καμία ομάδα, όχι μόνο στο ΟΑΚΑ αλλά και σε κανένα άλλο γήπεδο. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό το αίτημα που ήταν πρωτοφανές δεν έγινε αποδεκτό ούτε από τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της ΔΕΑΒ.

Ακόμη θα πρέπει να διευκρινιστεί πως σε καμία περίπτωση ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης δεν ζήτησε τον αριθμό των 500 εισιτηρίων όπως αυτός διέρρευσε για την παρουσία φιλάθλων της ομάδας στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ένα αίτημα που έγινε γραπτώς από την ΚΑΕ Άρης για 500 εισιτήρια αλλά η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αρνητική.

Αντίθετα ζητήθηκε αν θα υπάρχει υπάρχει η δυνατότητα στη θύρα του ΟΑΚΑ που θα βρεθούνε οι 15 προσκλήσεις της ΚΑΕ Άρης να μπορέσουν να βρεθούν και κάποιοι ακόμη συγγενείς παικτών ή μελών του τεχνικού τιμ. Με την προϋπόθεση και διασφάλιση ότι δεν έχουν πάνω του το παραμικρό κίτρινο διακριτικό. Στα πρακτικά δε της Αστυνομίας γράφτηκε και η επιθυμία της ΚΑΕ Άρης να μην υπάρχουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πίσω από τον πάγκο του Άρη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέτρα τάξης πραγματοποιήθηκαν μετά από σχετική επιμονή της πλευράς της ΚΑΕ Άρης. Μετά από σχετικό έγγραφο που απέστειλε χθες Πέμπτη (12/5), την αρχική αρνητική απάντηση που εισέπραξε λίγες ώρες αργότερα περίπου στις 23:00 και τη θετική το πρωί της Παρασκευής (13/5) περίπου στις 9:00. Το ραντεβού δόθηκε στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ και έγινε ότι ακριβώς και την παραμονή του τέταρτου ημιτελικού της Τετάρτης (11/5) στη Θεσσαλονίκη. Η στάση της ΚΑΕ Άρης όπως υποστηρίζεται είχε να κάνει με το αυτονόητο. Για το λόγο ότι το αυριανό πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς είναι μείζονος σημασίας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης κι από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπήρχε η διάθεση για κάποιο σχόλιο από αυτή της ΚΑΕ Άρης δεν ίσχυε κάτι ανάλογο. Σε επικοινωνία του Sport24.gr με τον Παύλο Μπινόπουλο τονίστηκε πως: “Η φιλοξενία από τον Παναθηναϊκό σε κάθε μας παιχνίδι όπως και σε αυτά της φετινής αγωνιστικής περιόδου ήταν υποδειγματική πάντοτε με πρώτο τον κ. Γεωργαντή”.

Πηγή: sport24.gr

To Top