«Δεν ήθελα να θίξω τον Άρη, ήταν λάθος μου»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι η κακόγουστη πλάκα που έκανε στο αεροπλάνο της Εθνικής κατά την επιστροφή της αποστολής από τη  Γεωργία ήταν λάθος του. «Δεν ήθελα να θίξω τον Άρη, ήταν λάθος μου» είπε χαρακτηριστικά.

Ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε παραχώρησε συνέντευξη του στον «Libero» προκειμένου να αναφερθεί στις… μικρότητες στις οποίες υπέπεσε τραγουδώντας σύνθημα σε βάρος του Άρη στα αυτιά του… Άγγελου Χαριστέα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σχετικά με το βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει συγκεκριμένο σύνθημα τόνισε:

«Με στενοχωρεί πολύ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Άρη. Ειλικρινά δεν ήθελα να τον θίξω. Ήταν μία στιγμή χαράς, Τέτοιες πλάκες κάνουμε διαρκώς. Απευθυνόμουν στον Άγγελο (σ.σ. Χαριστέα). Δεν ήξερα ότι μας τραβούσαν οι κάμερες. Αυτήν τη στιγμή εκεί που ήμασταν, κάναμε πλάκα, και το είπα πάνω στην πλάκα. Για πιο λόγο να το κάνω μπροστά στις κάμερες; Και συνθήματα λέμε και κοροϊδευόμαστε».
Στη συνέχεια τόνισε με έμφαση ότι: «Δεν ήθελα να θίξω τον Άρη, ήταν λάθος μου. Μου στέλνουν μηνύματα και οι φίλοι μου. Για ποιο λόγο να το κάνω, Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ για να θέλω να πω κάτι κακό στους αρειανούς; Εγώ παίζω στη Γερμανία.

Εκείνη τη στιγμή έκανα πλάκα με τον Άγγελο. Έτυχε να το πάρουν οι κάμερες και να με κρεμάσουν… Με έχει στενοχωρήσει όλο αυτό. Μου έχουν στείλει μηνύματα και φίλοι μου Αρειανοί».

Ο Παπαδόπουλος είχε το θάρρος και ζήτησε δημόσια συγνώμη… Έδειξε τουλάχιστον ευαισθησία. Αυτή που δεν δείχνει μέχρι στιγμής η Ελληνική Ομοσπονδία.
 
 
Διαβάστε εδώ τι έγραψε σχετικά το PRESSARIS 

To Top