ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν ήθελε να… χάσει τον Άρη η Nova

Άρης και Nova θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια, μετά και τις χθεσινές ανακοινώσεις.

Στη σκακιέρα των τηλεοπτικών, ο Άρης αποτέλεσε σημείο αναφοράς, μια και μπήκε δυνατά η Cosmote Tv, αλλά με την αντιπροσφορά της η Nova έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα και απέκτησε και φέτος τα τηλεοπτικά δικαιώματα των κιτρινόμαυρων.

Ήταν ξεκάθαρο από τις τελευταίες κινήσεις ότι το συνδρομητικό κανάλι δεν ήθελε να χάσει από το τηλεοπτικό της “μπουκέτο” τον Άρη, όντας ο τελευταίος ένας σύλλογος με μεγάλο εμπορικό εκτόπισμα, σε ότι αφορά το brand name σε όλους τους φιλάθλους της χώρας.

Όπως αναφέραμε και χθες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα που θα δώσει συνολικά και με τα μπόνους (θέση στο πρωτάθλημα, έξοδος στην Ευρώπη κ.τ.λ.) μπορεί να ξεπεράσουν και τα 15.000.000 ευρώ, φτάνοντας σχεδόν σε χρήματα διπλάσια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός -όπου αυτό είναι εφικτό- έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

To Top