ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δεν ήμουν ο Χριστός για να κάνω θαύματα στη Ελλάδα»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» για την επιστροφή του στην Premier League, για την… περιπέτειά του στη χώρα μας, αλλά και για την πίστη του στη ζωή μετά… θάνατον! 

Είναι το πρόσωπο των δύο πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία. Δύο νίκες στα δύο παιχνίδια και η Λέστερ δείχνει ικανή, με τον Ιταλό στον πάγκο της, να πετύχει κάτι καλό. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στη συνέντευξή του δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το σύντομο πέρασμά του από την εθνική ομάδα της Ελλάδας, εκφράζοντας μάλιστα ο ίδιος το παράπονό του επειδή κάποιοι πιστεύουν πως με αυτόν στον πάγκο χάσαμε δύο φορές από το Νησιά Φερόε…

«Χάσαμε από τα Φερόε. Ήταν φρικτό φυσικά. Στην Ελλάδα δέχθηκα πολύ κριτική. Κάθισα στον πάγκο σε τέσσερις αγώνες. Δεν μπορούσα να προπονήσω τους παίκτες για περισσότερες από τρεις ημέρες σε κάθε παιχνίδι. Δηλαδή συνολικά κάναμε 12 ημέρες προπόνησης μαζί. Δεν είμαι μάγος. Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Διάβασα κάπου ότι με τον Ρανιέρι η Ελλάδα έχασε δύο φορές από τα Φερόε. Δεν είναι αλήθεια! Μόνο μία έχασα. Τώρα μου χρεώνουν και δεύτερη; Δεν είμαι ο Ιησούς Χριστός για να κάνω θαύματα» είπε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι, τονίζοντας όμως ότι η παρουσία του στην Ελλάδα δεν ήταν το ναδίρ της προπονητικής καριέρας του.

«Αυτό το έζησα την δεύτερη φορά στη Βαλένθια.Τους είπα ότι χρειάζεται χρόνος για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα. Με καθησύχασαν ότι δεν βιάζονται καιτ ον Μάρτιο με απέλυσαν» συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος αποκάλυψε και ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του έστειλε μήνυμα μετά την πρόσληψή του στη Λέστερ. «Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν. Μου έγραψε ‘καλώς ήρθες πίσω’. Είναι καλό παιδί».

Η συνέντευξη, μάλιστα, δεν αφορούσε μόνο το ποδόσφαιρο, καθώς ο 63χρονος προπονητής αποκάλυψε και για ποιο λόγο το «Ghost» είναι η αγαπημένη ταινία του. «Πιστεύω ότι υπάρχει μια άλλη ζωή όταν πεθαίνουμε. Κάπου υπάρχει κάτι άλλο. Είναι μια ταινία με θετικά μηνύματα και εγώ είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος» κατέληξε ο Ρανιέρι.

Πηγή: sdna.gr

To Top