ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν ήταν αρκετά τα “double-double” Μιλόσεβιτς-Ντραγκίσεβιτς

Δεν ήταν αρκετά τα “double-double” Μιλόσεβιτς-Ντραγκίσεβιτς στον αγώνα με την Λάρισα για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Διαβάστε τα στατιστικά του αγώνα που επέφερε την δεύτερη ήττα του Άρη στο πρωτάθλημα, μέσα από την οπτική γωνία του ΕΣΑΚΕ:

Στο ματς της Λάρισας υπήρξαν τέσσερις τέτοιες επιδόσεις, δύο για κάθε πλευρά.

Για τη νικήτρια Λάρισα, ο Σκότι Ρέινολντς σημείωσε το πρώτο “double-double” της σεζόν με πόντους και ασίστ (17 και 13 αντίστοιχα). Οι 13 ασίστ είναι η κορυφαία επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος -11 είχε λίγο μετά ο Νικ Καλάθης στο ΟΑΚΑ- και αποτελούν ισοφάριση της 4ης κορυφαίας επίδοσης στην ιστορία της ΕΚΟ Basket League.

Σε διψήφιες επιδόσεις δύο κατηγοριών έφτασε και ο Τερέλ Παρκς με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ. Ήταν η τέταρτη φορά που έφτασε σε “double-double” στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αφού είχε σημείωσε τρεις φορές ανάλογη επίδοση πέρσι ως παίκτης του Προμηθέα.

Τα 15 ριμπάουντ του Αμερικανού αποτελούν ρεκόρ καριέρας στην κατηγορία -είχε 13 πέρσι στο παιχνίδι του Προμηθέα με τον Ήφαιστο στην Πάτρα- και ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης του φετινού Πρωταθλήματος αφού τόσα είχε ο Ντάριους Γκάρετ του Ηρακλή κόντρα στον Άρη.

Επτά από τα 15 ριμπάουντ του Παρκς ήταν στην επίθεση, στην κορυφαία φετινή επίδοση την οποία ισοφάρισε λίγο μετά ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Σε “double-double” έφτασαν από την πλευρά του Άρη τόσο ο Μίλαν Μιλόσεβιτς (23π, 10ρ.) όσο και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (16π, 11ρ.).

*Παρκς και Μιλόσεβιτς πήγαν την κόντρα τους και στην κατηγορία των εύστοχων δίποντων αφού είχαν από οχτώ, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση. Την ίδια είχαν ο Τζέρι Σμιθ στην 1η, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Τζέιλεν Μόρις στη 2η αγωνιστική.

 

 

To Top