Δεν… αγγίζει την ενδεκάδα, εμπιστοσύνη στον βασικό “κορμό”

“Τυφλή” εμπιστοσύνη στους παίκτες που “έχτισαν” το νικηφόρο σερί των έξι αγωνιστικών από την τεχνική ηγεσία του Άρη που δεν προχώρησε σε ουσιαστικές δοκιμές κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Με εξαίρεση τη θέση του Σουνά στην οποία δοκιμάστηκε ο Νάκας, ελέω απουσίας του πρώτου οι υπόλοιποι δέκα που θα αγωνιστούν θα είναι οι ίδιοι που πήραν και το χρίσμα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αλλά και γενικότερα το τελευταίο διάστημα.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει καταλήξει σε ένα κορμό ποδοσφαιριστών που δύσκολα αλλάζει παρά μόνο αν το επιβάλλουν οι συνθήκες (τραυματισμοί ή τιμωρίες).

Μέχρι στιγμής και βάση της εικόνας που προκύπτει από την χθεσινή κυρίως προπόνηση ο 58χρονος τεχνικός θα εμπιστευτεί για τη θέση του τερματοφύλακα τον Φυσέκη που θα έχει τετράδα στην άμυνα τους Σαμαρά, Γκόλιας, Λιόνη και Γεωργιάδη.

Δίδυμο στη μεσαία γραμμή οι Σανιά και Καλογέρης, ενώ στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Σουνάς (αν επιστρέψει σύντομα) και Ν΄Λουντούλου. Στην κορυφή της επίθεσης δεν… αγγίζεται το δίδυμο Καπνίδης-Πόι.

To Top