Χωρίς κατηγορία

Δεν αγγίζουν τον Γιαννιώτα τα… σενάρια, άγνοια της ΠΑΕ – Πρόταση του Άρη στο “τραπέζι”

Μόλις χθες είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια (ένα από τα πολλά…), σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα. Αυτά που κυκλοφορούν με την ΑΕΚ έχουν χαρακτηριστεί ήδη “παραμύθια για μικρά παιδιά…”.

Σύμφωνα με αυτά τα σενάρια, λοιπόν, ο Ολυμπιακός φέρεται να δίνει 350.000 ευρώ (η ρήτρα του Γιαννιώτα είναι μόλις 150.000 ευρώ), τον Χαβίτο δανεικό για ένα χρόνο με πληρωμένο συμβόλαιο και δυο νεαρούς κάτω των 24 χρόνων παίκτες δανεικούς.

Στην Αλκμήνης ξεκαθάριζαν και χθες ότι “΄καμία πρόταση ή κρούση δεν έφτασε στην ΠΑΕ για τον Γιαννιώτα” δηλώνοντας πλήρη άγνοια για το θέμα.

Από κει και πέρα και ο ίδιος ο παίκτης όπως έχει εκμυστηρευτεί στο στενό του περιβάλλον κρατάει αποστάσεις από τέτοιες αναφορές ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον αγγίζουν, ειδικά με τον τρόπο και τη μορφή που παρουσιάζονται. Με άλλα λόγια για τον Γιαννιώτα δεν υπάρχει θέμα να… σκεφτεί καν αυτήν την περίοδο την κάθοδό του στον Ολυμπιακό για διάφορους και συγκεκριμένους λόγους.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης έχει ήδη ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τον ατζέντη του παίκτη, ρίχνοντας στο “τραπέζι” συγκεκριμένη πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίτρινη ΠΑΕ προσφέρει στον Γιαννιώτα νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές: 70.000 – 100.000 – 150.000 χιλιάδες ευρώ, συν κάποια πριμ κια μπόνους. Όπως και στην περίπτωση του Κατίδη είναι αποφασισμένη να αυξήσει και το ύψος της ρήτρας που τώρα ανέρχεται στο εξαιρετικά χαμηλό ποσό των 150.000 ευρώ.
Η πλευρά Γιαννιώτα μελετάει την πρόταση της διοίκησης και ετοιμάζει τις δικές τις αντιπροτάσεις, οπότε και αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή.

To Top