ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν αγχώνεται ο Χάμιλτον

Μετά την τρίτη του σερί νίκη στη Σιγκαπούρη, ο Ρόσμπεργκ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά 8 βαθμών από τον team-mate του, ο οποίος αρκέστηκε στην 3η θέση στον χθεσινό αγώνα.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε πλούσια ρεπορτάζ, στατιστικά, σύγκριση αποδόσεων, προγνωστικά, αλλά και μία πληρέστατη σελίδα για Live Betting με προτάσεις από τους συντάκτες.

O παγκόσμιος πρωταθλητής δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση στο τέλος της σεζόν, ώστε να διατηρήσει τα σκήπτρα του: «Ο επόμενος αγώνας θα δείξει. Έχουμε ακόμα 6 αγώνες όπου πρέπει να πιέσω και να ελπίζω για το καλύτερο», τονίζει ο Χάμιλτον.

Έπειτα αναφέρθηκε στον Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος τα πάει εξαιρετικά αυτό τον καιρό και ο 31χρονος Βρετανός θα πρέπει να βρεθεί σε πολύ καλή κατάσταση ώστε να τον ανταγωνιστεί: «Επιστρέψαμε από τους 43 βαθμούς, οπότε οι 8 βαθμοί δεν μου φαίνονται πολλοί. Παρόλα αυτά, ο Ρόσμπεργκ τα πάει εξαιρετικά αυτό τον καιρό. Περιμένω πως θα συνεχίσει έτσι οπότε πρέπει να σιγουρευτώ πως θα κάνω το ίδιο», δήλωσε για τον ομόσταυλό του στη Mercedes.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top