ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν ανησυχεί ο Μαρμπλ για τα 1/9 τρίποντα: “Ήταν καλά σουτ, ένιωθα καλά και θα συνεχίσω να σουτάρω!”

Ο Ντέβιν Μαρμπλ σκόραρε 17 πόντους στη πρεμιέρα πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα, αλλά είχε μόλις 1/9 τρίποντα. Σαφώς και δεν είναι καλή επίδοση, ωστόσο δεν είναι ικανή από το να τον αποτρέψει να συνεχίσει να σουτάρει και εξήγησε το γιατί.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη είναι σουτέρ. Στο Αϊόβα αποφοίτησε έχοντας συνολικά 134/396 τρίποντα, ποσοστό 34%, στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο το 2015 ο Δημήτρης Πρίφτης τον είχε τσεκάρει, σημειώνοντας ότι είναι σουτέρ, αλλά στο ΝΒΑ δεν μπόρεσε να βγάλει στο παρκέ αυτή την ικανότητά του. Στη D-League είχε 36% πέρσι στα 14 παιχνίδια που αγωνίστηκε, όσο δεν ήταν στο ρόστερ των Ορλάντο Μάτζικ.

Για τον ίδιο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μετά από αυτό το 1/9 και εξήγησε πως “ήταν καλά σουτ, είχα ανοικτό πεδίο, ένιωθα καλά και ήταν καλές προσπάθειες. Κάποια από αυτά μπήκαν και βγήκαν. Θα συνεχίσω να προπονούμαι, σουτάρω αρκετά στις προπονήσεις και θα συνεχίσω να το κάνω για να βελτιωθώ. Θα συνεχίσω να παίρνω αυτά τα σουτ, γιατί είμαι σουτέρ”.

Ο Μαρμπλ δεν έδειξε ιδιαίτερα ανήσυχος και για το ότι η διαφορά έπεσε από τους 25 πόντους στους 10, τονίζοντας πως “έχω τύχει σε ομάδα που γύρισε τον αγώνα από 20-25 πόντους πίσω. Δεν θα έλεγα ότι πιστέψαμε πως τελείωσε το παιχνίδι όταν προηγήθηκαμε με 25 πόντους, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε το μομέντουμ και προσπαθήσαμε να το διατηρήσουμε”.

To Top