Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ για το θέμα Μανιά – Και οι παίκτες σε φάση αναμονής

Το θέμα Μανιά είναι ένα από τα πολλά απασχολούν την κίτρινη ΠΑΕ. Τα δεδομένα είναι γνωστά, με τον παίκτη να έχει δικαίωμα προσφυγής από τη μια και την πρόθεση της διοίκησης μέσω μιας πιθανής πώλησης να έχει έσοδα από την άλλη.

Το γεγονός της δυνατότητας προσφυγής προκαλεί εγρήγορση και για τον λόγο αυτό έγινε μια ακόμη συνάντηση των διοικούντων με τον ατζέντη του παίκτη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης ζήτησε μερικές μέρες υπομονή, μέχρι αν ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στην ομάδα και σύμφωνα με τα όσα τονίζουν στην Αλκμήνης προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, με βάσει αυτά που μεταφέρθηκαν από την πλευρά του παίκτη.

Ο Μανιάς, πρόσφατα με δηλώσεις του στο PRESSARIS είχε ξεκαθαρίσει ότι θα περιμένει ένα εύλογο διάστημα για να δει τις εξελίξεις, πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση…

Την ίδια ώρα οι περισσότεροι παίκτες του Αρη που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με τους κίτρινους έχουν εισπράξει υποσχέσεις από τη διοίκηση πως η ομάδα θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ωστόσο υπάρχει εύλογη ανησυχία καθώς ακόμη τίποτα δεν είναι βέβαιο σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ. Και αυτοί θα περιμένουν τις εξελίξεις…

To Top