“Δεν ανησυχώ για τον Άρη, θα βρει τον δρόμο του”

Πεπεισμένος ότι ο Άρης θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στο τέλος της χρονιάς εμφανίσθηκε ένας πρώην “κίτρινος”, ο Νίκος Τσουμάνης.

Ο Έλληνας μπακ φιλοξενήθηκε στο “Αθλ. Μετρόπολις” και μεταξύ άλλων τόνισε πως πάντα θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του μία ενδεχόμενη επιστροφή στον Άρη από τον οποίο μόνο θετικές σκέψεις του έχουν μείνει από το πέρασμα του.

“Παρακολουθώ συνέχεια τον Άρη. Τώρα είναι πρώτος στη βαθμολογία, πιστεύω ότι θα ανέβει την κατηγορία.Ο Άρης θα βρει τον δρόμο του.Σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματα του.Προσωπικά δεν ανησυχώ για την πορεία του”,  ήταν το αρχικό του σχόλιο, ενώ αναφορικά με τα αισθήματα του για τον Άρη και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο μέλλον, τόνισε: 

“Παρ΄όλο που η ομάδα έπεσε κι βρισκόμουν σε αυτό το καράβι μόνο θετικά συναισθήματα έχω και καλές σκέψεις για τον Άρη.Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω Θεσσαλονίκη, έχω πολλούς φίλους στην ομάδα και θέλω να τους δω. Πάντα θα υπάρχει μία θετική σκέψη στο θέμα της επιστροφής. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, όμως, για κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα”.

To Top