Δεν «ανοίγεται» η Μπέτις

Χθες απείχαμε και πάμε σήμερα στις επιλογές από το Γιουρόπα Λιγκ για να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε. Από το ματς της Ρεν με τη Μπέτις θα έρθει η επιλογή μας σήμερα, εκεί όπου δύο ομάδες με παρόμοιο στυλ ποδοσφαίρου συγκρούονται στο «Ροαζόν Παρκ».

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

Η γηπεδούχος Ρεν έχει μία μόλις ήττα στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, με τη μοναδική της ήττα να έρχεται από την Ντινάμο Κιέβου με 2-1. Συνολικά παραμένει αήττητη για 9 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις μπροστά στο κοινό της, μετρώντας 7 νίκες και 2 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, ενώ γενικά βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση, μετρώντας τέσσερις νίκες στα 5 πρόσφατα ματς.

Από την άλλη μεριά, η Μπέτις παραμένει αήττητη για πέντε ματς εκτός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ και στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις φέτος πήρε ισοπαλία διχως τέρματα. Επίσης με βάση ότι δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, την περιμένουμε να είναι εξαιρετικά «μαζεμένη» και προσεκτική. Πάμε με την πιθανότητα της ισοπαλίας στο ημίχρονο, βρίσκεται σε απόδοση 2.00.

Μάθε τα πάντα για τις betshop προσφορες στο Bet-hoven.net

To Top