Δεν αντέχεται άλλη «αυτοκτονία»…

Μετά και τη νέα απογοητευτική εμφάνιση στην Καλαμαριά, η οποία συνοδεύτηκε με ήττα (3-1) το περασμένο Σάββατο, ο Άρης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να βρει τον χαμένο, εδώ και καιρό, εαυτό του. Οι παίκτες έχουν συνείδηση της οριακής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα σύμφωνα με τον Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Άρης θα σημειώσει την Κυριακή την πρώτη του νίκη στο Αλεξάνδρειο.

Ο ακραίος της ομάδας δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την κακή απόδοση, αλλά και την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μία άσχημη, δυστυχώς, εμφάνιση και μία ακόμη, δυστυχώς, ήττα. Συνεχίζουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας και την ομάδα με αυτό που δείχνουμε στο γήπεδο. Ελπίζω να κάνουμε μία νίκη όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να ξεπεράσουμε ψυχολογικά αυτό που κουβαλάμε, αλλά και να πάρουμε τους βαθμούς που, πλέον, χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Η νίκη στο προσεχές παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι μονόδρομος σύμφωνα με τον 28χρονο βολεϊμπολίστα, δεδομένου του ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά: «Ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας, αν και όλοι οι αγώνες φέτος είναι δύσκολοι όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες. Εμείς στο σημείο που έχουμε φτάσει, πρέπει να κερδίζουμε από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια. Η νίκη είναι μονόδρομος. Εύχομαι να είμαστε καλά, ώστε να παίξουμε έτσι όπως κατά διαστήματα έχουμε δείξει ότι μπορούμε και μακάρι να έρθει μία νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε, καθώς δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για ήττες και αυτό είναι κάτι που το έχουμε καταλάβει όλοι οι παίκτες».

Αναφορικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ώμο και την πορεία της αποθεραπείας του, δήλωσε: «Όπως φάνηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν το έχω ξεπεράσει οριστικά. Με ενοχλεί ακόμα και η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει λίγο πίσω αγωνιστικά. Προσπαθώ, αν και έχω ακόμα ενοχλήσεις, να επανέλθω μέσω των ασκήσεων όσο πιο σύντομα γίνεται και να βρω και πάλι τον καλό μου εαυτό».

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, κατανοώντας την πικρία του φίλαθλου κόσμου, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι φίλοι του Άρη θα δώσουν το «παρών» την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο: «Είναι δύσκολο να μιλάμε για τον κόσμο γιατί είναι αλήθεια ότι τον έχουμε δυσαρεστήσει. Ελπίζω οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας να τους αποζημιώσουμε με την πρώτη νίκη στην έδρα μας».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top