“Δεν αξίζει στον Άρη αυτή η θέση”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τον βαθμό της ισοπαλίας εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Πανθρακικού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ομάδα που αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Θράκης:

« Παίξαμε αρκετά καλά απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε πολύ τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα της. Ο Άρης ήταν διαβασμένος σήμερα, έπαιξε με πάθος. Εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης.

Παρόλα αυτά αντιδράσαμε πολύ σωστά, αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο μας έλειπε η τελική πάσα για να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Από κει και πέρα, είχαμε την κατοχή της μπάλας και δεν απειληθήκαμε σοβαρά από τον αντίπαλο. Ευχαριστούμε τον Άρη για τη φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τη σημερινή κατάσταση του Άρη: «Σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση. Δεν είναι καλό για τους φίλους της ομάδας να τη βλέπουν να παλεύει για τη σωτηρία της. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και μακάρι να βρει το δρόμο του. Δεν του αξίζει αυτή η θέση».

To Top